18:37:43 26.04.2024
Stiri

VIDEO // O nouă ALTERCAȚIE între deputați? Incidentul a avut loc la Parlament: „Majoritatea parlamentară este în pragul ISTERIEI, se vede că ceva le arde. Mai nu au sărit la BĂTAIE”

Actualitate 10.06.2020 16:30 Vizualizări4115 Autor: Ziarul National
VIDEO // O nouă ALTERCAȚIE între deputați?  Incidentul a avut loc la Parlament: „Majoritatea parlamentară este în pragul ISTERIEI, se vede că ceva le arde. Mai nu au sărit la BĂTAIE”


Deputatul grupului „Pro Moldova”, Sergiu Sârbu, susține că a fost la un pas de a fi scos cu forța din sala unde avea loc astăzi ședința Biroului permanent al Parlamentului (BPP). Legislatorul menționează că a vrut să asiste la ședință, mai ales că „Pro Moldova” nu are niciun reprezentant în această structură, dar reprezentanții PSRM – PD au fost deranjați de prezența sa.

„S-a încheiat ședința BPP, unde a fost aprobată agenda Legislativului pentru următoarele două săptămâni. La ședință nu au fost aprobate toate chestiunile, deoarece aceasta s-a încheiat cu un mic scandal. Majoritatea parlamentară a fost deranjată de prezența mea. Reprezentanții PD – PSRM au vrut ca eu să fiu evacuat din sală, fără niciun temei legal. Orice deputat poate asista la ședința BPP. Unii deputați au fost atât de isterizați de prezența mea, că mai nu au sărit la bătaie. Se vede că ceva le arde. Eu nu m-am conformat și au încheiat repede ședința. Iată așa vede majoritatea regulile democratice”, s-a plâns Sârbu.

De menționat că ieri a avut loc un schimb de palme dintre deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi în studioul postului de televiziune Tv8.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md