09:12:53 04.05.2024
Stiri

TRASEISM // Replici DURE în Parlament legate de plecarea deputaților din PD. Diacov: „Vreau să vă spun că au plecat v nikuda”

Actualitate 21.05.2020 11:12 Vizualizări2356 Autor: Ziarul National
TRASEISM // Replici DURE în Parlament legate de plecarea deputaților din PD. Diacov: „Vreau să vă spun că au plecat v nikuda”


Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu anunțurile făcute de grupul „Pro-Moldova” și Partidul „Șor” privind aderarea la aceste fracțiuni a mai multor deputați care au plecat în ultimul timp din Partidul Democrat (PD).

Astfel, grupul „Pro-Moldova” condus de Andrian Candu are deja 12 deputați, iar fracțiunea parlamentară a Partidului „Șor” s-a mărit până la nouă, fosta democrată Violeta Ivanov fiind aleasă vicepreședinta acestei fracțiuni.

„Cred că e influența virusului care umblă prin R. Moldova, coronavirs, sau cum se numește”, a ținut să intervină democratul Dumitru Diacov, anunțând că toți deputații care au plecat din fracțiunea PD au fost excluși și le-au fost retrase funcțiile în care fuseseră delegați de către partid.

Deputata Maria Ciobanu a remarcat faptul că „fundamentul traseismului” a fost pus de Partidul Democrat și i-a urat lui Dumitru Diacov să rămână „cu cinci deputați”, făcând aluzie la numărul cu care rămăsese Partidul Liberal Democrat din Moldova în Legislativul precedent, după ce numeroși deputați au aderat la democrați.

„Temelia au pus-o comuniștii. Au plecat mulți de la PD. Dar eu vreau să vă spun că toți au plecat v nikuda (nicăieri - n.r). Partidul Democrat e viu, trăiește”, a răspuns Diacov.

Menționăm că, din 30 de deputați câți avea după alegerile din februarie 2019, fracțiunea democraților a rămas cu 15.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md