23:51:26 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Usatîi anunță DEMISIA Guvernului Chicu: „Sunt deja 50 de voturi pentru demiterea lui Chicu. Începe STAREA DE URGENȚĂ pentru Dodon”

Partide/Comunicate 12.05.2020 18:53 Vizualizări6055 Autor: Ziarul National
VIDEO // Usatîi anunță DEMISIA Guvernului Chicu: „Sunt deja 50 de voturi pentru demiterea lui Chicu. Începe STAREA DE URGENȚĂ pentru Dodon” a-tv.md


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că deja sunt voturile necesare pentru demiterea Guvernului Chicu, iar după data de 15 mai, când expiră starea de urgență legată de pandemia de COVID - 19, va începe „starea de urgență pentru Dodon”.

„La ora actuală avem nevoie de o resetare. E vorba de Guvern, Parlament. E nevoie de alegeri parlamentare anticipate și alegeri prezidențiale. Am înțeles că nu le ajunge un singur vot pentru a demite Guvernul Chicu. Cine va înainta moțiunea mai puțin contează. Cel mai grav e că toți nu vor alegeri parlamentare anticipate. Ei toți se gândesc la ratingul lor scăzut. Așteaptă să le crească ratingul, alții să-și înregistreze partidele”, a declarat Usatîi, în candrul unui briefing de presă susținut în această seară cu tema: „Demisia Guvernului Chicu, cum se pregătește Igor Dodon pentru Consiliul Suprem de Securitate”.

Acesta a mai spus că în această săptămână va fi găsit acel deputat și va începe procedura de demitere a Guvernului Chicu. „Pe 15 mai se termină starea de urgență, dar începe starea de urgență pentru Dodon”, a punctat Usatîi.

De menționat că partidele de opoziție discută în ultimele zile despre demiterea Guvernului Chicu și instalarea unui executiv anticriză.

Totuși, reprezentanții PAS spun că nu sunt dispuși să voteze un nou guvern alături de Partidul „ȘOR”, care are la ora actuală nouă parlamentari. Pe de altă parte, Igor Munteanu de la PPDA afirmă că „nu contează de ce culoare e pisica, important e să prindă șoareci”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md