14:22:26 26.04.2024
Stiri

DOC // Noi PLECĂRI din PD. Mai mulți primari și consilieri locali susțin că aderă la Partidul „ȘOR”

Partide/Comunicate 11.05.2020 12:05 Vizualizări2072 Autor: Ziarul National
DOC // Noi PLECĂRI din PD. Mai mulți primari și consilieri locali susțin că aderă la Partidul „ȘOR”


Primarii și consilieri din satele Pârlița, raionul Soroca, Onești, raionul Strășeni și Cotelea, raionul Briceni, au anunțat că părăsesc Partidul Democrat (PD) și aderă la Partidul „ȘOR”.

Primarul din Pârlița, Gheorghe Buzurniuc, și cei șase aleși locali menționează în declarația semnată că în PD „nu mai există viziune, program și nici un sprijin” pentru membrii echipei și pentru cetățeni, iar interesele formațiunii nu coincid cu aspirațiile cetățenilor.

Semnatarii declarației menționează că aderă la Partidul „ȘOR”, care este „singura formațiune care a reușit să livreze cetățenilor rezultate concrete”, se arată într-un comunicat de presă al partidului condus de Ilan Șor.

În declarația primarului satului Cotelea, raionul Briceni, Mircea Crăciun, se arată că PD nu mai poate realiza proiecte și reforme, iar aderarea la Partidul „ȘOR” este „o oportunitate bună pentru realizarea lor, întrucât formațiunea a demonstrat că este în stare să schimbe lucrurile și să asigure un viitor decent cetățenilor”.

O declarație în care anunță că părăsesc PD au semnat și Oleg Cotelea, primar de Onești, raionul Strășeni, dar și mai mulți consilierii locali ai PD. Aceștia acuză că „PD a uitat, în ultimul timp, că prioritatea unui partid sunt cetățeni”.

„E timpul să-i susținem pe politicienii cu voință și care au capacități de a transpune în viață proiecte și inițiativele social-economice”, se arată în declarație.

Amintim că, săptămâna trecută, patru deputați din Parlamentul R. Moldova, Oleg Sîrbu, Vladimir Vitiuc, Elena Bacalu și Violeta Ivanov au părăsit fracțiunea și partidul condus de Pavel Filip.












Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md