22:18:28 26.04.2024
Stiri

TRAGEDIE de pe traseul Chișinău-Ungheni: Un tânăr și un copilaș de doar trei ani au decedat pe loc

Știri 09.05.2020 21:05 Vizualizări1175 Autor: Ziarul National
TRAGEDIE de pe traseul Chișinău-Ungheni: Un tânăr și un copilaș de doar trei ani au decedat pe loc deschide.md


Un tânăr de 24 de ani și un copil de 3 anișori au murit, iar bunica micuțului a ajuns la spital în stare gravă, după ce automobilul cu care se deplasau s-a ciocnit cu un „Mercedes”, în apropiere de localitatea Pănășești din raionul Strășeni.

Cele trei persoane care se aflau într-un „Nissan” sunt originare din localitatea Lozova din același raion, însă șoferul nu a avut niciun grad de rudenie cu femeia și copilul, scrie deschide.md.

Oamenii din localitate ne-au spus că șoferul, tânărul de 24 de ani, era vecin cu femeia care a ajuns la spital. Dânsa l-ar fi rugat să meargă cu ea ca să-și aducă nepotul de la bunicii de pe linia tatălui copilului, iar când reveneau acasă, la o distanță de aproximativ 15 km de localitatea de baștină, s-a și întâmplat tragedia.

Consătenii victimelor ne-au mai spus că tânărul nu era căsătorit și că era unicul copil în familie, dar și că mama micuțului este plecată la muncă peste hotare. Copilul era lăsat în grija bunicilor.

Mașina condusă de tânărul de 24 de ani și în care se afla femeia și nepotul său de 3 anișori s-a ciocnit frontal cu un „Mercedes” care avea plăcuțe de înmatriculare din Marea Britanie, care venea din sens opus și la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 32 de ani.

Impactul a fost unul destul de violent, iar în urma acestuia ambele automobile au fost aruncate în afara carosabilului. Tânărul de 24 de ani și micuțul de 3 anișori au murit pe loc, până la venirea medicilor, iar femeia a ajuns la spital în statre gravă. Cel de-al doilea șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar potrivit reprezentanților IP Strășeni dânsul urmează să fie cercetat penal și a fost reținut pentru 72 de ore.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md