14:30:33 26.04.2024
Stiri

Oficialii de la Chișinău își ÎNTRERUP contactul direct cu JURNALIȘTII. Cum vor comunica, începând de astăzi, cu presa premierul Chicu, președintele Dodon sau spicherul Greceanîi

Social 16.03.2020 11:19 Vizualizări1252 Autor: Ziarul National
Oficialii de la Chișinău își ÎNTRERUP contactul direct cu JURNALIȘTII. Cum vor comunica, începând de astăzi, cu presa premierul Chicu, președintele Dodon sau spicherul Greceanîi


Reprezentanții presei din R. Moldova nu vor mai putea fi prezenți, începând de astăzi, la briefingurile sau conferințele de presă organizate de prim-ministrul Ion Chicu, președintele Igor Dodon, spicherul Zinaida Greceanîi sau alți oficiali.

„Începând din momentul acesta, comunicarea cu presa, înclusiv pentru siguranța dvs., o vom efectua în alt format. Toate briefingurile vor fi online. Întrebările pe care le vor avea reprezentanții presei vor fi recepționate, iar cei responsabili vor răspunde la ele”, a declarat astăzi Ion Chicu, într-un briefing de presă cu participarea jurnaliștilor.

Astfel, reprezentanții presei vor expedia întrebările pe adresa de email presa@gov.md sau le vor adresa oficialilor prin intermediul comunicatorilor de la instituțiile respective.

Premierul a precizat că acest lucru se face cu scopul de a asigura respectarea recomandărilor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Organizației Mondiale a Sănătății, dar și pentru siguranța tuturor părților implicate în comunicarea publică.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md