18:58:29 26.04.2024
Stiri

SOLIDARITATE // Proimobil.md va livra de mâine, timp de o săptămână, PRODUSE ALIMENTARE Spitalului Municipal de Boli Contagioase pentru Copii și Spitalului Municipal de urgență!

Social 16.03.2020 17:09 Vizualizări1515 Autor: Ziarul National
SOLIDARITATE // Proimobil.md va livra de mâine, timp de o săptămână, PRODUSE ALIMENTARE Spitalului Municipal de Boli Contagioase pentru Copii și Spitalului Municipal de urgență! noi.md


„În semn de solidaritate, respect și iubire – Proimobil.md va livra de mâine, timp de o săptămână, produse alimentare Spitalului Municipal de Boli Contagioase pentru Copii și Spitalului Municipal de urgență”, se arată într-un comunicat de presă postat pe Facebook de cea mai mare companie imobiliară din R. Moldova.

Potrivit sursei citate, cei care stau pe baricade acum împotriva noului coronavirus sunt doctorii, asistenții medicali, infirmierele.

„Cele mai bune instrumente sunt prevenția și responsabilitatea! Tot ce putem face noi ca să oprim răspândirea virusului, să ușurăm munca medicilor și a polițiștilor, dar și să apropiem ziua în care să ne bucurăm din nou de libertate și o viață normală - este să #stamAcasă!

Oricât de neplăcută este izolarea în casă, ea face diferența între viață și moarte pentru cei vulnerabili, bunicii, părinții noștri bătrâni, oamenii dragi bolnavi etc. Demult am uitat să le mulțumim, să le zâmbim, să le apreciem munca și efortul uneori suprauman pe care-l depun pentru ca noi, voi și toți cei dragi nouă să fie bine! Cei care vor sa ajute și încă nu știu cum să o facă, o puteți apela pe colega noastră Iulia Herța 078540052 , ea o sa va ofere mai multe detalii despre unde și cum puteți face donații. De ajutor este nevoie!”, se mai spune în comunicat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md