05:51:12 27.04.2024
Stiri

FOTO // Ala Nemerenco le dă în OBRAZ guvernaților, deoarece ar ÎNCALCA FLAGRANT niște reguli stabilite chiar de ei: „Vine politicul și distruge tot... Demonstrează prin exemplul propriu că tot ce spun medicii nu are nicio valoare”

Social 12.03.2020 16:00 Vizualizări2210 Autor: Ziarul National
FOTO // Ala Nemerenco le dă în OBRAZ guvernaților, deoarece ar ÎNCALCA FLAGRANT niște reguli stabilite chiar de ei: „Vine politicul și distruge tot... Demonstrează prin exemplul propriu că tot ce spun medicii nu are nicio valoare”


Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, îi ceartă pe actualii guvernanți, pentru că se întrunesc la evenimente care adună mai mult de 50 de oameni, deși interdicția a fost anunțată în contextul riscului de răspândire a temutului coranavirus de tip nou.

Astfel, astăzi s-a întrunit în ședință Parlamentul, iar în sala plenului se află cu mult peste 50 de persoane, a avut loc forumul oamenilor de afaceri din R. Moldova și Ungaria (peste 50 de persoane), dar și o conferință comună a premierilor Ion Chicu și Viktor Orban, la care s-au înghesuit zeci de jurnaliști, membrii celor două delegații și angajați ai Guvernului R. Moldova (foto).

„Într-o situație de criză, cele mai bune materiale educaționale sunt exemplele. Promovăm campania #stămacasă, explicăm despre efectul păstrării distanței de minimum un metru, se interzic evenimentele cu > 50 oameni (dar nici chiar 35 nu e bine), se introduce carantină, și vine politicul și distruge tot efortul, demonstrând prin exemplul propriu că tot ce spun medicii nu are nicio valoare și poate fi încălcat”, a menționat fosta ministră a Sănătății.

Și deputatul PPDA, Igor Munteanu, a venit cu o reacție. „Summit pandemic la Chisinau. Nepotrivit ca timp, loc, mesaj. Ce fel de exemplu se da cetățeanului simplu, care-i ținut în carantină, în timp ce solii guvernamentali rup microfoanele?! Câtă ambiguitate încape în discursul patetic despre riscurile epidemiei”, a scris pe Facebook Munteanu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md