08:46:46 26.04.2024
Stiri

Chișinău: Și-a UCIS iubita, dar le-a spus polițiștilor că fata s-a înjunghiat în fața sa după ce i-ar fi spus că nu o mai iubește

Social 10.03.2020 07:30 Vizualizări1497 Autor: Ziarul National


Chișinău: Și-a UCIS iubita, dar le-a spus polițiștilor că fata s-a înjunghiat în fața sa după ce i-ar fi spus că nu o mai iubește

S-au dus în ospeție, au consumat alcool și s-au luat la ceartă, după care băiatul a luat un cuțit și și-a înjunghiat mortal iubita. Gazdelor, dar și polițiștilor veniți la fața locului le-a spus că fata de 19 ani s-a înjunghiat singură, după ce el i-ar fi spus că nu o mai iubește.

Cercetat inițial pentru determinare la suicid, tânărul a ajuns să fie condamnat la 12 ani de închisoare pentru omorul intenționat al iubitei sale.

Tragedia s-a produs în seara zilei de 26 noiembrie 2018, într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei, unde inculpatul, împreună cu iubita sa, au venit în ospeție la niște prieteni. După ce au consumat alcool, cuplul s-a luat la ceartă, bărbatul aplicându-i victimei câteva lovituri, după care a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie.

În urma leziunilor grave primite, victima, în vârstă de 19 ani, a decedat pe loc.

Profitând de faptul că gazdele se aflau în odaia vecină, agresorul le-a chemat și le-a spus că tânăra s-ar fi sinucis după ce el i-ar fi comunicat că nu o mai iubește.

Inițial, oamenii legii au inițiat o cauză penală pe faptul determinării la sinucidere.

Peste câteva luni, dosarul a fost preluat de către un procuror din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Ciocana, care a dispus o serie de expertize, acuzatorul având mai multe suspiciuni. Ulterior, concluziile experților au confirmat că leziunile puteau fi comise doar de către o altă persoană, nu de către victimă.

Agresorul a fost arestat, iar în urma măsurilor speciale de investigație a fost interceptat apelul telefonic al acestuia din izolator către gazdele apartamentului în care s-a produs crima. Potrivit descifrărilor, învinuitul încerca să-i determine să facă declarații în favoarea sa, precum că victima s-ar fi sinucis.

Procurorul a demonstrat prin probe vinovăția inculpatului, căruia i-a mai fost imputat un capăt de acuzare – amestecul în înfăptuirea justiției și în urmărirea penală.

Sentința este cu drept de atac.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md