11:04:53 26.04.2024
Stiri

Acuzaţii GRAVE la adresa preşedintelui Dodon. Şeful statului se înconjoară de „veterani" care nu au apărat integritatea R. Moldova, dar au UCIS oameni. „Aceşti oameni creează o armată căzăcească în R. Moldova"

Politică 08.02.2020 16:28 Vizualizări10338 Autor: Ziarul National
Acuzaţii GRAVE la adresa preşedintelui Dodon. Şeful statului se înconjoară de „veterani


Preşedintele Igor Dodon lărgeşte numărul veteranilor, dar nu al celor care ne-au apărat, dar al celor care ne-au ucis oamenii, acuză fostul ministru de Interne, generalul-maior Victor Catan.

„În ultimul timp s-au activat foarte intens organizaţiile de veterani care erau loiale Partidului Socialiștilor, au apărut noi combatanţi necunoscuţi, participanţi ai războiului de pe Nistru, pe care nimeni nu îi cunoaşte, care au fost chemaţi lângă Guvern pentru a lărgi numărul veteranilor loiali Partidului Socialiștilor, prin oferirea de indemnizaţii”, a declarat Victor Catan în cadrul emisiunii „Punctul pe azi", de la TVR MOLDOVA.

Potrivit lui Catan, cei care au luptat contra R. Moldova în războiul de pe Nistru, acum sunt slaviţi şi, mai mult, creează o „armată căzăcească” în R. Moldova.

„Nişte ofiţeri de-ai noştri care au participat în războiul de pe Nistru de partea separatismului în Dubăsari şi ne-au ucis oamenii au fost chemaţi la o conferinţă a cazacilor din Ucraina şi au primit gradul de general. Aceşti oameni creează o armată căzăcească în R. Moldova. Ei sunt comandanţi de oşti ai cazacilor în Republica Moldova”, a mai spus Victor Catan.

Cât despre viitorul statului nostru, Victor Catan este de părere c,ă dacă Igor Dodon primeşte şi al doilea mandat de preşedinte, Republica Moldova riscă să se transforme într-o gubernie a Federaţiei Ruse.

„Dacă Igor Dodon va câştiga un al doilea mandat de preşedinte, R. Moldova riscă să se transforme într-o gubernie a Federaţiei Ruse, iar la Chişinău va fi un monument al cazacilor care au luptat împotriva noastră. Este o dramă. Preşedintele şi toţi care îl urmează acceptă separatismul şi promovează o politică antinaţională”, a conchis Victor Catan.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md