06:40:05 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Dodon, cu schiurile printre morți

Social 23.01.2020 11:29 Vizualizări3348 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dodon, cu schiurile printre morți


Reprezentanții Mișcării Politice Unirea au protestat astăzi în fața Președinției, fiind nemulțumiți de acțiunile guvernării, dar și de declarațiile președintelui Igor Dodon privind crimele din ultimele luni înregistrate în R. Moldova și care au vizat în special tineri și copii.

Manifestanții au prins de gardurile Președinției poze cu victimele ucise, ale căror cazuri au îngrozit republica, iar printre ele - și fotografii din ultima vacanță a șefului statului, unde Dodon este surprins pe schiuri, cel mai probabil într-o stațiune exclusivistă din Austria.

„Guvernarea nu este în stare să facă nimic pentru a opri valul de crime”, a declarat Dorin Chirtoacă, unul dintre organizatorii protestului de la Președinție.

CITIȚI și Detalii ȘOCANTE despre presupusul UCIGAȘ minor de la Orhei: S-ar fi lăudat că-l omoară pe copilul de 12 ani într-un LIVE pe Instagram, cu puțin timp înainte de crimă

El a enumerat cel puțin șapte crime din ultimele luni, inclusiv cazul când un tată și-a incendiat fiica de vie, când un tânăr din Tiraspol a ucis trei oameni, un carabinier a împușcat un tânăr la Bălți, la Costești a fost ucis în bătaie alt tânăr, iar acum câteva zile un copil a ucis alt copil la Orhei.

„În această perioadă Dodon ce face? Se duce la schi! Înainte de asta se plimbă cu trenul prin Rusia”, a punctat liderul liberalilor.

Manifestanții au cerut demisia președintelui Igor Dodon, spicherului Zinaida Greceanîi și premierului Ion Chicu, pentru că nu iau măsuri privind reducerea ratei criminalității din R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md