11:01:21 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Opt lucruri mai puţin ştiute despre Vladimir Putin, cel mai BOGAT şef de stat al planetei

Știri 09.01.2020 08:00 Vizualizări3164 Autor: Ziarul National


VIDEO // Opt lucruri mai puţin ştiute despre Vladimir Putin, cel mai BOGAT şef de stat al planetei

Deşi este considerat cel mai bogat preşedinte din lume, Vladimir Putin a locuit în copilărie într-un apartament înghesuit, alături de alte trei familii. Mai târziu, liderul de la Kremlin a fost locotenent-colonel KGB, a devenit premier al Rusiei în 1999 şi preşedinte în 2000.

Iată opt lucruri pe care cel mai probabil nu le ştiai despre Vladimir Putin, potrivit HelpyTips.com, transmiye gandul.info.

1.Pasiunea pentru avioane

Putin a ajutat la stingerea unui incendiu de vegetaţie din Rusia, fiind copilotul unui avion, dar ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că el însuşi poate pilota un avion. Preşedintele deţine în jur de 15 elicoptere pe care le utilizează în interes personal. Liderul de la Kremlin posedă în total 58 de aeronave. Cea mai impresionantă aeronavă a preşedintelui rus este modelul IlyusinII-96. Unul dintre modele ar avea o cabină decorată de un bijutier, care ar valora aproximativ 11 milioane de dolari.

2. Arte maţiale:

Putin şi-a obţinut centura neagră la judo, la vârsta de 18 ani. Încă practică artele marţiale, pe care le descrie drept o filosofie de viaţă.

3. Expresivitatea, cheia autorităţii

Vladimir Putin este extrem de expresiv când discută chestiuni importante şi îşi impune punctul de vedere. Acesta este motivul pentru care este considerat unul dintre cei mai influenţi lideri ai lumii.

4. Începuturile în KGB

Înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai lumii,, Vladimir Putin şi-a început cariera ca agent KGB. A continuat să lucreze ca recrutor în Germania de Est, din 1975 până în 1991. Vladimir Putin a fost locotenent-colonel KGB, a devenit premier al Rusiei în 1999 şi preşedinte în 2000.

5. Copilăria

Cel mai bogat preşedinte şi-a început viaţa în sărăcie. Vladimir Putin a crescut într-un apartament la comun, pe care îl împărţeau trei familii, în Sankt Petersburg, numit pe atunci Leningrad. Putin îşi aminteşte că pe vremea aceea vâna şobolani pe casa scărilor, iar bunicul său a fost bucătar pentru Lenin.

6. A salvat un echipaj TV de atacul unui tigru siberian

Vladimir Putin a intervenit pentru a salva un echipaj TV care fusese atacat d eo tigroaică pe care o filmau. Este foarte cunoscut faptul că Vladimir Putin nu se teme de animalele periculoase. Totuşi, mai târziu, preşedintele a declarat că intervenţia lui pentru salvarea echipei de televiziune de tifrul siberian a fost o regie.

7. Viaţa privată:

Vladimir Putin este cunoscut pentru faptul că îşi ascunde viaţa privată de ochii curioşilor. Preşedintele are două fiice, însă vieţile lor sunt un secret absolut. Ele au mers la liceu sub nume false, iar profesiile lor şi ţările unde locuiesc nu sunt cunoscute.

8. Averea incredibilă

Se consideră că Vladimir Putin este cel mai bogat preşedinte din lume. Una dintre cele mai importante averi ale liderului d ela Kremlin este un palat uriaş aflat la Marea Neagră, care ar costa peste 1 miliard de dolari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md