18:04:43 26.04.2024
Stiri

PAS-ul s-a MUTAT în casă nouă şi îşi MAREŞTE echipa de conducere. Un fost apropiat al lui Năstase s-ar regăsi în echipa Maiei Sandu

Partide/Comunicate 04.01.2020 21:09 Vizualizări6725 Autor: Ziarul National
PAS-ul s-a MUTAT în casă nouă şi îşi MAREŞTE echipa de conducere. Un fost apropiat al lui Năstase s-ar regăsi în echipa Maiei Sandu


Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) s-a mutat în casă nouă, iar membrii Consiliului Naţional Politic al formaţiunii Maiei Sandu au luat astăzi decizia să-şi mărească echipa de conducere.

La această şedinţă a fost prezent şi fostul şef al Poliţiei de Frontieră şi un apropiat al lui Andrei Năstase, Rosian Vasiloi.

"În cadrul ședinței Consiliului Politic Național au fost aprobate mai multe modificări la Statutul PAS. Principalele modificări se referă la instituirea funcției de prim-vicepreședinte PAS și la extinderea numărului de vicepreședinți PAS", se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.
Potrivit sursei citate, după înregistrarea modificărilor la Statut de către Agenția Servicii Publice, Consiliul Politic Național va numi interimari în funcțiile nou instituite de prim-vicepreședinte și de vicepreședinți ai PAS. "Preliminar, ședința respectivă a Consiliului Politic Național urmează a avea loc pe 18 ianuarie a.c", se arată în comunicat.
Şedinţa a avut loc în sediul nou al PAS, situat în centrul capitalei, pe strada Maria Cebotari. Secretarul general al PAS, Igor Grosu, a menţionat că sediul nou are o suprafaţă de peste 200 mp, iar chiria acestuia va costa 1 600 de euro lunar.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md