18:53:52 26.04.2024
Stiri

DEZVĂLUIRI despre Andrei Năstase, care rămâne și acum ȘOCAT că a pierdut alegerile. „El deja devenise o ANEXĂ pentru Maia Sandu”. „Andrei câștiga în fața lui Dodon în 2016... El a adus-o pe Maia Sandu în politică”

Partide/Comunicate 20.12.2019 13:01 Vizualizări3805 Autor: Ziarul National
DEZVĂLUIRI despre Andrei Năstase, care rămâne și acum ȘOCAT că a pierdut alegerile. „El deja devenise o ANEXĂ pentru Maia Sandu”. „Andrei câștiga în fața lui Dodon în 2016... El a adus-o pe Maia Sandu în politică”


Liderul PPDA, Andrei Năstase, a devenit o anexă pentru PAS și Maiai Sandu și are șanse mici să mai revină la pozițiile de altă dată. Cel puțin așa crede liderul PUN și fostul deputat al fracțiunii PPDA din Parlament, Octavian Țîcu.

În opinia acestuia, Andrei Năstase rămâne profund marcat că a pierdut alegerile din Chișinău. „Andrei Năstase a fost șocat de rezultatele alegerilor, el nu și-a revenit nici la ora actuală. El deveniseră o anexă... Este foarte paradoxală evoluția relațiilor dintre Maia Sandu și Andrei Năstase. De fapt Andrei Năstase a adus-o pe Maia Sandu în politică datorită protestelor organizate de Platforma „DA”. E vorba de protestul legat de furtul miliardului”, a declarat Țîcu.

Ulterior, Maia Sandu a venit tot mai în față și în cele din urmă practic a absorbit electoratul PPDA.

„Maia Sandu a venit tot mai în față... Andrei Năstase a fost cel care tot timpul a cedat. Eu l-am mustrat pe Năstase pentru că s-a retras în favoarea Maieie Sandu la alegerile prezidențiale din 2016”.

Potrivit lui Țîcu, liderul PPDA era singurul care putea să-l bată pe Igor Dodon la acel moment. „Eu cred că Năstase l-ar fi bătut pe Dodon pe acel val... mai ales că avem o societate patriarhală. Oamenii aveau nevoie de un bărbat care spunea că „noi o să-l luăm de cap și-l vom trimite la închisoare”. De asta avea nevoie omul atunci și Andrei Năstase era politicianul momentului”.

Liderul PUN a mai adăugat că Năstase a pierdut Primăria Chișinău pentru că unioniștii nu au fost alături de el. Asta pentru că liderul PPDA tot timpul a șovăit când a fost vorba de unioniști. „Unionismul lui Năstase este unul ipocrit. Când vine momentul decisiv al asumării, el neagă, îl bagă nu știu unde. Acum, Andrei Năstase trebuie să ia o pază, să facă un pas în spate. PAS și PPDA ar trebui să fuziuneze. Maia Sandu să fie liderul formațiunii, iar Igor Munteanu prim-vicepreședinte”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md