10:54:16 26.04.2024
Stiri

Igor Dodon pregăteşte o nouă LOVITURĂ: „Noi nu renunțăm la poziția noastră. Scoți sabia din teacă atunci când ești sigur..."

Politică 16.12.2019 08:30 Vizualizări3772 Autor: Ziarul National
Igor Dodon pregăteşte o nouă LOVITURĂ: „Noi nu renunțăm la poziția noastră. Scoți sabia din teacă atunci când ești sigur...


Președintele Igor Dodon susţine că dânsul și PSRM nu au renunțat niciodată la ideea de a introduce în școli studierea „limbii moldovenești” și a „istoriei Moldovei”. Declarația a fost făcută de către Dodon în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune RTR Moldova.

Potrivit lui Dodon, acum nu este momentul potrivit pentru înaintarea acestor inițiative, fiindcă s-ar putea intra într-o criză care să împiedice desfășurarea proiectelor de infrastructură pe care și le-a propus.

„Noi nu am renunțat niciodată la nimic, nici la istoria Moldovei, nici la restul. Putem propune acum (introducerea lor în școli – n.red), însă aceasta la nimic bun nu va conduce. Vom avea o nouă criză, cine are nevoie acum de o criză?

Cetățenii așteaptă pensii mai mari, drumuri bune, pe care noi începem intens să le construim anul viitor. Noi nu renunțăm la poziția noastră, dar trebuie să le faci pe toate la timpul lor. Scoți sabia din teacă atunci când ești sigur, când ești sigur o să dai lovitura. Va veni timpul și vom face și această mișcare”, a declarat Igor Dodon.

Dodon a spus că despre „limba moldovenească” și despre istoria Moldovei nu trebuie de discutat, trebuie de acționat când va fi momentul oportun.

Sursa: deschide.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md