23:53:19 07.05.2024
Stiri

Cei șase inși care au BĂTUT doi studenți în centrul Chișinăului, dați pe mâna judecătorilor: Riscă până la cinci ani de închisoare

Social 12.12.2019 14:19 Vizualizări2272 Autor: Ziarul National
Cei șase inși care au BĂTUT doi studenți în centrul Chișinăului, dați pe mâna judecătorilor: Riscă până la cinci ani de închisoare


Inșii care au bătut, pe 24 octombrie curent, doi studenți în scuarul Catedralei Mitropolitane din centrul Chișinăului, pe unul băgându-l în spital cu multiple traumatisme și comoție cerebrală, riscă amenzi de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la cinci ani.

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Buiucani, anunță că a expediat dosarul pe numele celor șase în instanța de judecată, aceștia fiind învinuiți de huliganism.

Potrivit acuzatorilor, tinerii traversau scuarul, după ce au sărbătorit ziua de naștere a unuia din ei și au consumat alcool. În preajmă se aflau cele două victime, care ieșiseră seara la o plimbare cu bicicletele, iar în acele momente se odihneau, înainte să plece spre casă.

Agresorii au sărit la bătaie pe motiv că victimele le-ar fi făcut observație pentru că fluierau aproape de miezul nopții.

Inculpații au vârste cuprinse între 16 și 32 de ani, patru dintre ei erau angajați la muncă, iar unul a fost anterior condamnat pentru furt.

Amintim că acest caz a fost unul de rezonanță, provocând suspendarea din funcție a șefului interimar al Inspectoratului de Poliție Buiucani, Afanasie Terente, dar și a șefului Secției urmărire penală a IP Buiucani, după ce agresorii au fost eliberați în aceeași noapte din arest.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md