11:55:23 26.04.2024
Stiri

Irina Rimes a suferit nespus din dragoste: În ce relație se află cu fostul soț

Monden 04.12.2019 19:50 Vizualizări2729 Autor: Ziarul National
Irina Rimes a suferit nespus din dragoste: În ce relație se află cu fostul soț


Irina Rimes este unul din artiștii momentului, dar ca noi toți, a avut parte de dramele adolescenței și nu numai, marea ei sufeință fiind cea din dragoste.

Dacă pe plan profesional se bucură de un imens succes, având hituri pe piața muzicală, pe plan personal lucrurile nu stau la fel de bine. Întrebată la un moment dat ce a avut frumos în viață și ce a pierdut, cântăreața a răspuns „o iubire mare”.

După 6 ani de relație, la vârsta de 22 de ani, Irina decide să se căsătorească cu marea iubire a vieții ei, Andi Bănică, dar, cum lucrurile frumoase nu țin mult, nici relația ei nu a fost suficient de puternică. În urmă cu doi ani, Irina a decis să divorțeze de Andi, după ce acesta, se presupune, ar fi înșelat-o.

„Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes, citată de playtech.ro.

Deși divorțați au rămas în relații bune, cei doi colaborând pe plan profesional, lucrând amândoi la aceeași casă de producție. Într-un interviu, dat recent, fostul soț al Irinei declara că divorțul nu i-a împiedicat să colaboreze.

„Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, a spus Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes într-un interviu.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md