20:57:52 26.04.2024
Stiri

Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a ...

Știri 06.11.2019 08:30 Vizualizări3845 Autor: Ziarul National
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a ...


Testul iubirii. Livian este un tânăr milionar, care trăia o poveste de dragoste de mai mulți ani cu Ela. Relația lor a fost înflăcărată de la început, iar Livian se gândea să facă pasul cel mare.

Însă, cum toți cei din jur puneau la îndoială loialitatea tinerei față de el, Livian s-a gândit să-i testeze iubirea. Așa că, înainte s-o ceară de nevastă, tânărul i-a comunicat fetei că și-a pierdut întreaga avere din cauza unor jocuri de noroc.

El i-a mai spus, însă, că nu există vreo dependență de aceste jocuri de noroc și că are de gând să se pună din nou pe picioare. Numai că, până atunci… e falid!

Reacția fetei a fost, însă, și mai surprinzătoare de atât. Deși îi jura iubire veșnică, Ela a avut o altă părere când a auzit că iubitul ei nu mai are bani. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat: „Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui, cred ca nu sunt suficient de indragostita de tine. A fost frumos totul dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!” .

Așa a aflat Livian că cea pe care o credea iubirea vieții lui era doar o femeie profitoare, care l-ar fi părăsit instant când ar fi dat de greu. Din fericire, femeia a plecat la timpul potrivit din viața lui, iar el n-ajuns să-i pună un inel pe deget.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md