13:54:42 26.04.2024
Stiri

VIDEO // PRIMELE declarații făcute de Andrei Năstase, după ce a PIERDUT alegerile din Chișinău: Se întoarce la MAI, pentru „a continua reformele”

Politică 05.11.2019 08:56 Vizualizări3104 Autor: Ziarul National
VIDEO // PRIMELE declarații făcute de Andrei Năstase, după ce a PIERDUT alegerile din Chișinău: Se întoarce la MAI, pentru „a continua reformele”


Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, anunță că se întoarce la conducerea Ministerului Afacerilor de Interne, pentru „a continua ceea ce am început acolo, reformă, lupta cu schemele, cu contrabanda”, după ce a pierdut alegerile din Chișinău.

Andrei Năstase a făcut anunțul la o zi după turul doi al alegerilor locale generale, într-o conferință de presă, pe care a început-o vorbind despre „rezultatul bun” înregistrat de Blocul „ACUM” la acest scrutin: „Avem un număr mare de primari și consilieri locali, chiar dacă am participat pentru prima dată la un asemenea scrutin”.

Liderul PPDA a adăugat că își asumă rezultatul din Chișinău și i-a urat „succes” contracandidatului Ion Ceban, care a câștigat funcția de primar al capitalei, în realizarea promisiunilor pe care le-a făcut.

„Știu și vă înțeleg suferința. Sufăr și eu alături de voi”, s-a adresat Năstase cetățenilor.

Năstase a catalogat campania electorală din Chișinău drept una „inegală”, diferența fiind făcută de „sacii cu bani” și resursele mediatice ale socialiștilor. Totodată, liderul PPDA este conștient de faptul că anumite segmente ale populației au boicotat alegerile, nemulțumite de faptul că „nu ne mișcăm prea repede” sau de „unele compromisuri” pe care le-a făcut Blocul „ACUM” în ultimul timp.

Acesta a promis că va munci pentru binele chișinăuenilor din oricare funcție s-ar afla și a anunțat că aleșii Blocului „ACUM” din Consiliul Municipal Chișinău vor vota toate proiectele care vor fi în beneficiul chișinăuenilor.

„Nu facem coaliții politice de dragul funcțiilor”, a spus Năstase.

CITIȚI și Blocul „ACUM” RESPINGE oferta lui Ceban privind oferirea de funcții în conducerea Primăriei Chișinău: „Să implementeze toate desenele animate arătate în campanie”

Liderul PPDA a mai anunțat reformarea internă a partidului după aceste alegeri locale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md