07:24:49 07.05.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu îl cheamă de urgență la Guvern pe Andrei Năstase și lansează un avertisment la adresa lui Dodon: „Trebuie să renunțe la jocurile de sub masă prin care subminează reforma justiției”

Politică 04.11.2019 09:15 Vizualizări6634 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu îl cheamă de urgență la Guvern pe Andrei Năstase și lansează un avertisment la adresa lui Dodon: „Trebuie să renunțe la jocurile de sub masă prin care subminează reforma justiției”


Premierul Maia Sandu anunță că Guvernul va lucra cu toate consiliile locale și primarii aleși în cadrul alegerilor locale generale, fiindcă „votul cetățenilor este esența democrației și noi vom respecta alegerea oamenilor”.

La Chișinău, însă, spune prim-ministrul, oamenii „au pierdut un potențial primar bun”.

„Dle Năstase, avem nevoie de Dvs. să reveniți la Guvern cât mai curând”, a declarat astăzi Maia Sandu, într-un briefing de presă.

Maia Sandu și-a exprimat speranța că Ion Ceban, cel care a câștigat alegerile din Chișinău, își va îndeplini promisiunile făcute alegătorilor în campanie.

„Am pierdut o bătălie, însă adevărata luptă împotriva corupției încă se duce. Urmează o perioadă grea, în care va fi clar dacă toți din majoritatea parlamentară au fost sinceri atunci când și-au asumat reforma justiției. Igor Dodon trebuie să renunțe la jocurile de sub masă prin care subminează această reformă. Noi, în continuare, vom lupta pentru o justiție adevărată. Sunt pregătită să lupt de aici din Guvern sau din stradă, alături de cetățeni”, este avertismentul transmis de premierul Maia Sandu președintelui Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md