06:32:35 08.05.2024
Stiri

ŞOCUL suferit de o femeie, după ce a apelat la fertilizarea in vitro. Visul său de a fi mamă s-a împlinit, dar a rămas ...

Știri 03.11.2019 08:32 Vizualizări3005 Autor: Ziarul National
ŞOCUL suferit de o femeie, după ce a apelat la fertilizarea in vitro. Visul său de a fi mamă s-a împlinit, dar a rămas ...


O femeie care a apelat la o bancă de spermă pentru a concepe un copil dă în judecată compania deoarece, deşi şi-a ales un donator înalt, aceasta a dat naştere unui copil care suferă de nanism.

Aceasta, scriitoare de suuces a cărei identitate nu a fost dezvăluită, şi-a ales donatorul de pe site-ul companiei unde erau prezentate toate informaţiile despre donatori, inclusiv înălţimea - 1,8 m.

Ulterior, scriitoarea a apelat la o clinică specializată în fertilizare în vitro din Moscova pentru a concepe un copil.

Aceasta îl alesese pe donatorul respectiv pentru modul cum arătă, pentru educaţia aleasă pe care o are, dar mai ales pentru înălţime, potrivit mediei locale din Rusia.

Femeia are peste 40 de ani şi credea că este ultima ei şansă de a avea un copil.

Însă când sarcina era deja avansată, medicii au descoperit că fătul suferă de o boală care declanşează nanismul şi apare la 1 din 20.000 de copii.

Ulterior, la naştere, aceştia au confirmat că într-adevăr, băieţelul ei, acum în vârstă de 2 ani, suferă de nanism, şi au informat-o că nu va creşte în înălţime mai mult de 1,2 m iar trăsăturile feţei, precum şi membrele, nu se vor dezvolta „corect”.

Reprezentanţii site-ului care prezintă o bancă de spermă din Danemarca au declarat că donatorii sunt testaţi pentru 46 de boli genetive dintre cele mai comune iar procesul este unul de calitate înaltă.

În plus, aceştia au menţionat faptul că şi la clinica de inseminare se pot produce greşeli, încă reprezentanţii acesteia - numită Mama - nu au răspuns, relatează Mirror.

Foto: Pixabay


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md