22:57:45 07.05.2024
Stiri

Ceban îl acuză pe Năstase că ar promova MINCIUNI despre el: „Slăbiciunea oponentului față de minciuni a fost vizibilă de la începutul campaniei, iar pe parcursul campaniei a reușit să-i convingă pe toți că asta știe cel mai bine - să mintă”

Partide/Comunicate 31.10.2019 18:34 Vizualizări1444 Autor: Ziarul National
Ceban îl acuză pe Năstase că ar promova MINCIUNI despre el: „Slăbiciunea oponentului față de minciuni a fost vizibilă de la începutul campaniei, iar pe parcursul campaniei a reușit să-i convingă pe toți că asta știe cel mai bine - să mintă” Facebook


Candidatul PSRM la funcția de primar general, Ion Ceban, îl acuză pe contracandidatul său, pe care îl va înfrunta în cel de-al doilea tur al alegerilor din municipiul Chișinău, că promovează minciuni despre el.

„Să comentezi minciunile înseamnă să le comunici aripi. Slăbiciunea oponentului nostru față de minciuni a fost vizibilă de la începutul campaniei, iar pe parcursul campaniei a reușit să-i convingă pe toți că asta știe cel mai bine - să mintă”, a scris Ceban pe Facebook.

De asemenea, acesta este deranjat că unele instituții media răspândesc declarațiile oponentului.

„Ne întristează că unele instituții media au preluat minciuna răspândită de oponentul meu. Suntem adepții principiului că fiecare are dreptul la opinie și la promovarea ei inteligentă, de asta am respectat până acum și vom respecta în continuare instituțiile media, chiar și dacă uneori admit abateri vizibile de la regulile de conduită deontologică.

Dar vom examina și calea legală de atac a minciunii, și din păcate vom fi nevoiți sa atacăm instituțiile media care au publicat falsul”, a conchis Ceban, fără a oferi detalii despre ce ar fi vorba.

Ceban a făcut această declarație cu privire la Năstase, după ce unele instituții media au publicat materiale denigratoare la adresa sa. Cei din staff-ul lui Ceban cred că aceste materiale ar fi promovate de Năstase, deoarece „este disperat că va pierde scrutinul de duminica aceasta”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md