05:53:57 26.04.2024
Stiri

Un nou AVERTISMENT al lui Năstase la adresa socialiștilor: „O să treacă aceste alegeri și mă ocup eu de voi”

Partide/Comunicate 29.10.2019 13:33 Vizualizări1862 Autor: Ziarul National
Un nou AVERTISMENT al lui Năstase la adresa socialiștilor: „O să treacă aceste alegeri și mă ocup eu de voi”


Ministrul degrevat al Afacerilor Interne, candidat la funcția de primar general, Andrei Năstase, îi avertizează pe socialiști, care sunt partenerii de guvernare ai Blocului „ACUM”, că se va ocupa de ei după turul II al alegerilor locale. Declarația a fost făcută ieri, în cadrul dezbaterilor electorale cu Ion Ceban, la „Jurnal TV”.

Socialistul Ceban a menționat că, fiind liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, a identificat mai multe încălcări. În replică, Năstase a întrebat câte sesizări au fost depuse la Procuratură.

„Peste o mie. Ele sunt pe site-ul ionceban.md. La compartimentul bloguri este toată corespondența mea”, a subliniat Ceban.

La rândul său, Andrei Năstase a pomenit de dosarul privind finanțarea PSRM din Federația Rusă. „Eu, dacă pornesc un lucru, îl duc până la capăt. Cererea pentru uzurparea puterii în stat împotriva lui Plahotniuc am dus-o la capăt… O cerere împotriva ordonanței prin care dosarele în privința voastră au fost clasate… o să le duc până la capăt. O să treacă aceste alegeri și mă ocup eu de voi”, a amenințat Andrei Năstase.

De menționat că procurorii au pornit o urmărire penală pentru finanțarea ilegală a PSRM din Federația Rusă, după ce în spațiul public au apărut imagini în care Igor Dodon îi spune lui Vlad Plahotniuc că primește de la ruși între 700 de mii și un milion de dolari pe lună. Acest dosar nu s-a soldat cu nimic, deoarece procurorii au spus că acțiunile de finanțare ilegală nu s-au confirmat, iar Dodon nu ar fi vorbit „la modul serios” în acele înregistrări video.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md