10:48:30 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Accident VIOLENT provocat de o manevră periculoasă și INTERZISĂ, făcută de o mașină a Inspectoratului Național de Patrulare

Social 23.10.2019 15:00 Vizualizări4695 Autor: Ziarul National
VIDEO // Accident VIOLENT provocat de o manevră periculoasă și INTERZISĂ, făcută de o mașină a Inspectoratului Național de Patrulare captură


Un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare, aflat misiune - de a surprinde vitezomanii de pe traseul Chișinău – Orhei, a provocat un accident violent în localitatea Peresecina. Automobilul Poliției a întors brusc într-un loc interzis (peste linia dublă continuă), iar în rezultat un camion a intrat într-un automobil care a încetinit, pentru a evita impactul cu altă mașină.

„Noi știm cine e vinovat, voi tot cunoașteți și cu siguranță că și autoritățile se vor expune pe seama acestui caz. Eu însă mă întreb, oare chiar merita „infractorul” ăla prins la radar, să fie sancționat cu prețul unui accident? Arată totul cam așa. O mașină a Inspectoratului Național de Patrulare, aflată la datorie, patrulează localitatea Peresecina, pentru a depista și sancționa șoferii care depășesc limita de viteză permisă. Pe semne că polițiștii, care au interceptat zburătorul periculos, motivați de simțul responsabilității, sensibilizați și indignați profund de toamna accidentelor violente, au decis să intervină cât mai rapid pentru a nu-l lăsa pe șofer să găsească vreun troleibuz cu pasageri și, fără să țină cont de traficul din spate, au băgat în funcțiune girofarul virând la dreapta. Parcă văd cum se țipa în mașină „Ne scapă! Ne scapă! Mai repede!”.

Mașina din spatele echipajului de patrulare, din care se face toată filmarea, a încetinit pentru a evita o tamponare. Același lucru a făcut și un coleg de trafic de-al lui, însă al treilea, cu un camion, nu a reușit să reducă suficient de mult viteza, astfel că s-a înfipt într-o Toyota. Nu știm cu ce s-a încheiat toată scena și dacă polițiștii s-au întors să admire situația de accident creată și rezultatele ei, că nici pictorii nu reușesc să „imprime” atât de rapid culorile pe pânză, dar agenții de patrulare, adevărați artiști”, scrie autoexpert.md.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md