19:46:05 26.04.2024
Stiri

Socialistul Ceban insistă pentru o coaliție „ACUM” – PSRM în Consiliul Municipal Chișinău. CEDĂRILE pe care este gata să le facă acesta și ce funcție îi propune lui Octavian Țîcu

Partide/Comunicate 21.10.2019 13:03 Vizualizări1736 Autor: Ziarul National
Socialistul Ceban insistă pentru o coaliție „ACUM” – PSRM în Consiliul Municipal Chișinău. CEDĂRILE pe care este gata să le facă acesta și ce funcție îi propune lui Octavian Țîcu captură privesc.eu


Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a propus astăzi Blocului „ACUM” crearea unei „alianțe puternice” în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), la fel ca în Parlamentul R. Moldova.

De asemenea, Ceban a promis astăzi că, în cazul în care va câștiga mandatul de primar peste două săptămâni, atunci va propune Blocului „ACUM” două funcții de viceprimar, două de pretor și pe cea de președinte al Consiliului Municipal.

„Din partea mea, dacă ajung primar, din cei patru viceprimari, doi pot fi propuși de „ACUM”. Din cei cinci pretori - doi să fie din partea Blocului „ACUM”. În această coaliție majoritară, pentru o balanță de puteri, sunt gata să ofer președinția Consiliului Municipal unui candidat din partea Blocului „ACUM””, a adăugat Ceban.

Acesta are pregătită o funcție și pentru Octavian Țîcu, care a candidat la șefia capitalei din partea PUN. Astfel, pentru Țîcu ar fi rezervată șefia Departamentul relațiilor bilaterale și proiectelor investiționale venite din România.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md