07:59:28 26.04.2024
Stiri

Renato Usatîi exclude al II-lea tur la Bălți: „Am votat pentru continuarea faptelor concrete, pentru ca Primăria Bălți să rămână cea mai transparentă din republică, așa cum a fost declarată trei ani la rând”

Partide/Comunicate 20.10.2019 15:16 Vizualizări986 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi exclude al II-lea tur la Bălți: „Am votat pentru continuarea faptelor concrete, pentru ca Primăria Bălți să rămână cea mai transparentă din republică, așa cum a fost declarată trei ani la rând” Facebook


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, candidat la funcția de primar de Bălți, nu s-a regăsit în listele electorale de la secția de votare nr 2/18 din Bălți și a fost nevoit să voteze în cele suplimentare. După ce a aruncat în urnă buletinul de vot, Usatîi a declarat că a ales continuarea reformelor prin acțiuni concrete.

„Am votat pentru continuarea faptelor concrete, pentru aceea ca Primăria Bălți să rămână cea mai transparentă din țară, așa cum a fost declarată trei ani la rând. Am votat pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru proiecte dedicate tinerilor, dar și pentru ca vârstnicii să aibă parte de o bătrânețe liniștită și asigurată”.

Renato Usatîi a ținut să sublinieze că a ales să candideze pentru Primăria Bălți pentru că are „datoria morală” de a finaliza tot ce a început în acest municipiu.

„Trebuie să finalizăm tot ce am început. Așa este corect. Din acest motiv nu am candidat în altă localitate. Am datoria morală de a duce la bun sfârșit tot ce am inițiat aici”, a punctat Usatîi.

Întrebat de jurnaliști despre al doilea tur de scrutin la Bălți, candidatul a exclus acest lucru.

Renato Usatîi a fost ales primar al municipiului Bălți în 2015, câștigând alegerile, din primul tur. Ulterior, acesta a fost nevoit să părăsească R. Moldova, continuând să conducă orașul de peste hotare. În februarie 2018, pentru a nu admite preluarea puterii la Bălți de către democrați, Usatîi și-a dat demisia, provocând astfel alegeri anticipate. În rezultatul noului scrutin, edil al orașului a fost ales, la fel din primul tur, Nicolai Grigorișin din partea „Partidului Nostru”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md