14:13:49 26.04.2024
Stiri

Octavian Țîcu i-a răspuns Maiei Sandu, după ce a fost numit „VERIGĂ SLABĂ”: „Unii vor înțelege asta ACUM, alții mai târziu... Iar alții NICIODATĂ”

Politică 17.10.2019 14:00 Vizualizări3771 Autor: Ziarul National
Octavian Țîcu i-a răspuns Maiei Sandu, după ce a fost numit „VERIGĂ SLABĂ”: „Unii vor înțelege asta ACUM, alții mai târziu... Iar alții NICIODATĂ” captură


Deputatul și candidatul PUN la funcția de primar general, Octavian Țîcu, îi răspunde premierului Maiei Sandu, care a afirmat că dânsul ar fi o „verigă slabă” și urmărește doar să-și „satisfacă orgoliul personal”, după ce a părăsit Blocul „ACUM” din Parlament și critică alianța acestuia cu socialiștii.

„Cred în bunele intenții ale Maiei Sandu și încă port respect pentru curajul de care a dat dovadă în preluarea și asumarea guvernării. Sper ca, după alegerile parlamentare anticipate, să putem continua realizarea promisiunilor asumate în campania electorală, într-un context politic românesc și european reconfigurat. Unii vor înțelege asta ACUM, alții mai târziu... Iar alții niciodată”, a scris Țîcu pe Facebook.

Citește și: Țîcu le-a propus o soluție deputaților din Blocul „ACUM” pentru a „ieși din groapa în care se află cu socialiștii”: Crearea comisiei care să-l ancheteze pe Dodon pentru „trădare de patrie”, trimiterea acestuia în justiție și dizolvarea Parlamentului

De menționat că Maia Sandu a respins ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, acuzațiile lui Țîcu, potrivit cărora deputații din Blocul „ACUM” au fost amenințați cu excluderea din PAS și PPDA, dacă își vor pune semnătura pe inițiativa sa de a crea o Comisie de anchetă care să-l cerceteze pe Dodon pentru trădare de patrie.

„Octavian Ţîcu s-a dovedit a fi o verigă slabă şi că este ridicol să se spună una ca asta, în contextul în care Blocul „ACUM” nu a făcut şi nici nu o să facă presiuni. Acum, când avem o şansă să facem un lucru extrem de important pentru republică, reforma justiţiei, dânsul a ales să facă altceva, să-şi satisfacă orgoliul personal. E regretul nostru, dar asta e...”, a declarat ieri Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md