13:57:18 26.04.2024
Stiri

Cu ARAMA pe față, de la Roșca la Năstase: Declarațiile consilierei parlamentare a PPDA despre România și Unire

Politică 15.10.2019 12:14 Vizualizări2884 Autor: Ziarul National
Cu ARAMA pe față, de la Roșca la Năstase: Declarațiile consilierei parlamentare a PPDA despre România și Unire Deschide


Consiliera fracțiunii PPDA în Parlament, Angela Aramă, susține că moldovenii ar trebui să înceteze să ceară „unire cu frații români” și să cânte „noi suntem români”, pentru că România ar fi „țara cu cele mai mari fraude din UE”. Declarațiile au fost făcute de către Aramă pe Facebook. La o zi după publicarea postării, Aramă a șters textul respectiv de pe pagina sa, scrie deschide.md.

„România este țara cu cele mai multe fraude din UE privind fondurile europene din agricultură și dezvoltare rurală și s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudă, după Polonia, se arată în raportul OLAF, privind lupta împotriva corupției pentru anul 2018”, a scris Aramă.

Reieșind din ce relevă acest raport, Aramă se întrebă retoric „ce facem noi?”

„Continuăm să convingem lumea că o mirifică „unire cu frații români” ne va salva sau continuăm să luptăm aprig cu corupția care macină puține bunăstare de pe ambele maluri ale Prutului? Ne batem pentru a flutura steaguri și a cânta „noi suntem români” continuând să trăim în mizerie sau ne pune pe treabă și după ce am dat jos regimurile lui plaha și veorica, edificăm niște state NORMALE cu interconexiuni economice, sociale, politice, culturale viabile și de facto, unificatoare?”, a mai scris Angela Aramă.

Deși în postarea sa Arama o ia în derâdere pe fostul premier Viorica Dăncilă, numid-o „veorica”, în 2012 Aramă participa la inaugurarea biroului europarlamentarului Viorica Dăncilă la Chișinău, unde se saluta și o îmbrățișa călduros pe Dăncilă.

Amintim că Angela Aramă a fost deputată în perioada 2005-2009, din partea PPCD. Chiar dacă a luptat la protestele anticomuniste de la „Teleradio-Moldova”, în calitate de deputat PPCD a votat multe din legile propuse în parlament de coaliţia neoficializată PPCD-PCRM. Aceasta este foarte apropiată de fostul lider PPDC, Iurie Roșca, în prezent omul lui Alexandru Dughin la Chișinău și București.

Iurie Roşca a venit să o felicite pe Arama cu debutul în arta fotografică pe 15 ianuarie 2008, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi”.

Deputatul neafiliat și candidatul PUN la Primăria Chișinău, Octavian Țîcu, a dezvăluit săptămâna trecută că Angela Arama este „șeful fermei de trolli” a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), condus de Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md