16:35:11 26.04.2024
Stiri

PMP-ul lui Băsescu îl susține pe Țîcu în cursa pentru Primăria Chișinău: „Nu este târziu ca UNIONIȘTII să susțină vocea care are cele mai multe șanse. Vă încurajez să discutați și să recuceriți Primăria celui de al doilea oraș românesc”

Partide/Comunicate 08.10.2019 17:30 Vizualizări1788 Autor: Ziarul National
PMP-ul lui Băsescu îl susține pe Țîcu în cursa pentru Primăria Chișinău: „Nu este târziu ca UNIONIȘTII să susțină vocea care are cele mai multe șanse. Vă încurajez să discutați și să recuceriți Primăria celui de al doilea oraș românesc”


Partidul Mișcarea Populară (PMP) din România, condus de Eugen Tomac și Traian Băsescu, a anunțat că va susține candidații Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile locale din R. Moldova. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele PMP, Eugen Tomac, le recomandă tuturor cetățenilor din R. Moldova „să nu uite că singura soluție pentru a ieși din impas este Unirea cu România” și că UE va ajunge la Chișinău doar prin Unirea R. Moldova cu România.

„Dacă aș vota pe 20 octombrie la Bălți, l-aș vota cu toată încrederea pe Sergiu Burlacu, pentru că este singurul candidat care merită susținut. Dacă aș fi locuit în Chișinău, aș vota un istoric, un politician curajos care va începe să conteze tot mai mult în politica R. Moldova, pe Octavian Țîcu! Nu este târziu nici acum ca unioniștii să susțină vocea care are cele mai multe șanse. Prin urmare, vă încurajez să discutați, nu este târziu să recuceriți Primăria celui de-al doilea oraș românesc. Mult succes doamnei Ana Guțu în bătălia de la Nisporeni. Merită votul tuturor celor care vor un profesionist și un bun român în Legislativul de la Chișinău”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Tomac susține că la alegerile parlamentare în circumscripția 50 îl va susține pe candidatul PUN, Dorin Dusciac.

Sursa: deschide.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md