14:24:32 26.04.2024
Stiri

Atacurile lui Igor Dodon la adresa „ACUM” nu mai trebuie tolerate: „ACUM ar trebui să facă scenarii reale de DESTRĂMARE a alianței curente”

Politică 04.10.2019 09:40 Vizualizări2730 Autor: Ziarul National
Atacurile lui Igor Dodon la adresa „ACUM” nu mai trebuie tolerate: „ACUM ar trebui să facă scenarii reale de DESTRĂMARE a alianței curente”


Președintele Igor Dodon nu face altceva decât să șantajeze Blocul „ACUM” atunci când spune public că unii miniștri din Guvernul Sandu nu-și fac treaba și ar trebui schimbați. Astfel, Blocul „ACUM” ar trebui să nu cedeze acestor presiuni și „să facă scenarii de destrămare” a alianței. De această părere este expertul în politici de apărare, Dumitru Mînzărari.

„Igor Dodon vrea să schimbe miniștri pentru că „nu-și fac treaba”, că „oamenii îi cer” asta. Eu spun că miniștri își fac treaba, iar Igor Dodon se ocupă de populism ieftin. Ar fi mai bine să-și facă munca sa și să nu se bage peste Executiv”, spune acesta.

De asemenea, expertul crede că „ACUM” ar trebui cumva să reacționeze la aceste atacuri tot mai frecvente ale președintelui, liderul de facto al PSRM.

„ACUM ar trebui să facă scenarii reale de destrămare a alianței. Pentru că atacurile astea și presiunile PSRM sunt din cauza că socialiștii cred că „ACUM” e disperat să stea la putere. E o strategie a lor, care până acum a funcționat. Cei de la „ACUM” ar trebui să iasă public și să anunțe că vor rupe alianța și vor încerca să construiască o nouă majoritate parlamentară, dacă Dodon continuă aceste atacuri”, a mai adăugat Mînzărari.

Totuși, dacă socialiștii își doresc așa de mult mai multe portofolii guvernamentale, atunci să fie cedat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecție Socială și să fie luat Ministerul Apărării, propune sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md