22:58:11 07.05.2024
Stiri

DOC // Sergiu Visan NEAGĂ orice legătură cu șoferița care a provocat accidentul de la Buiucani: „Niciodată nu am protejat pe nimeni în fața organelor de drept, deoarece nu sunt abilitat și nici împuternicit”

Social 02.10.2019 11:00 Vizualizări5112 Autor: Ziarul National
DOC // Sergiu Visan NEAGĂ orice legătură cu șoferița care a provocat accidentul de la Buiucani: „Niciodată nu am protejat pe nimeni în fața organelor de drept, deoarece nu sunt abilitat și nici împuternicit” Facebook


Omul de afaceri Sergiu Visan neagă că ar avea vreo legătură cu șoferița care ar fi provocat luni accidentul de la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu. Reacția vine după ce portalul actualitati.md a scris că dânsul i-ar fi asigurat protecție șoferiței „Porsche”-ului.

„Pentru că am fost vizat în spațiul public, vin cu câteva clarificări. Eu nu am careva tangență cu Urgureanu Svetlana. Eu, Sergiu Visan, niciodată nu am protejat pe nimeni în fața organelor de drept, deoarece nu sunt abilitat și nici împuternicit. Dacă vă permiteți să scrieți și publicați asemenea articole, atunci vă rog să-mi prezentați probe. Astfel voi califica acțiunile dvs. denigratoare îndreptate împotriva mea și a mărcii comerciale Interauto”, se arată într-o declarație semnată de Visan.

Acesta mai spune că nu este „un sfânt”, dar nu are cum să sprijine pe cineva care pune viața oamenilor în pericol, după ce urcă băuți la volan.

„Da, eu sponsorizez sportul moldovenesc, dar nu partide politice și politicieni. Sunt sponsorul multiplelor acțiuni de caritate cu care nu mă laud. Voi acționa în instanța de judecată pe toți cei care în aceste zile au legat numele meu și al mărcii comerciale cu tragicul accident. Toți banii obținuți din prejudiciile morale vor fi transferați pe contul casei de copii”, a mai adăugat omul de afaceri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md