16:41:32 26.04.2024
Stiri

Socialistul Ion Ceban s-a lansat în campania electorală pentru șefia Chișinăului, cu mama sa pe lista electorală: „Lui Ceban nu i s-a rupt cordonul ombilical”

Partide/Comunicate 09.09.2019 14:51 Vizualizări1361 Autor: Ziarul National
Socialistul Ion Ceban s-a lansat în campania electorală pentru șefia Chișinăului, cu mama sa pe lista electorală: „Lui Ceban nu i s-a rupt cordonul ombilical”


Candidatul socialiștilor la Primăria Chișinău, Ion Ceban, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie curent cu promisiunea de a aduce „o schimbare” în capitală, care să devină un oraș „în care toți vor să trăiască” și să „rezolve problemele oamenilor”.

Deși a deținut șefia celei mai mari fracțiuni din Consiliul Municipal Chișinău în ultimii ani, Ceban a declarat că „lucrurile în Chișinău au degradat”, dând vina pe foștii primari ai municipiului.

Acesta a prezentat și lista consilierilor municipali din partea PSRM, în care pe locul opt se regăsește chiar mama lui, Eugenia Ceban. De asemenea, în lista socialiștilor pentru Consiliul Municipal Chișinău figurează Vasili Chirtoca (2), fostele deputate socialiste Marina Rădvan (9) și Elena Hrenova (19) etc.

Liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, care și-a anunțat și el candidatura la Primăria Chișinău, a remarcat faptul că „lui Ion Ceban nu i s-a rupt cordonul ombilical” nici la aproape 40 de ani.

„Chiar dacă are aproape 40 de ani și spune că vrea să fie primarul capitalei, socialistul Ion Ceban, și-a inclus (din nou!) mama pe lista de consilieri municipali ai PSRM, chiar sub numărul 8, ca să fie cât mai sigur că mama ajunge în CMC spre a-l proteja, îndruma și dădăci. Este penibil acest lucru. Nu cred că am mai văzut vreodată în Republica Moldova sau oriunde în altă parte a lumii, când cineva serios și relevant, care vrea să câștige capitala unui stat, vine la alegeri cu mama de mână. Această faptă de esență feudală a lui Ion Ceban demonstrează că acesta nu este nici serios și nici relevant și nu poate face nimic de sine stătător”, a scris Munteanu pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md