05:18:29 26.04.2024
Stiri

Încă un candidat în circumscripția nr. 33 din Chișinău: Cine ar putea concura cu Năstase și Deliu pentru un fotoliu de deputat

Partide/Comunicate 05.09.2019 10:39 Vizualizări1867 Autor: Ziarul National
Încă un candidat în circumscripția nr. 33 din Chișinău: Cine ar putea concura cu Năstase și Deliu pentru un fotoliu de deputat


Vicepreședintele Partidului Popular Român (PPR), Ion Leașcenco, și-a anunțat intenția de a candida în circumscripția uninominală nr. 33 din Chișinău pentru un mandat de deputat la alegerile noi din 20 octombrie curent.

„În ultima perioadă m-am consultat cu foarte mulţi colegi, prieteni, inclusiv din sectorul Buiucani și în special localnici din Durlești și Trușeni, iar concluzia a fost una singură: ultimele guvernări au generat doar dezamăgire și dezgust față de actuala clasa politică. După cum mi-a zis un prieten durleștean: - Am scăpat de dracu’ și am dat peste tat’so. A trecut vremea populismului şi a politicii de televizor, a manipulărilor și a contopirii, prin confuzie, a părerii că lumea criminală de nivel local poate face politică. Avem nevoie de soluţii serioase. Avem nevoie de oameni noi și de o altă abordare. Locuiesc de mic copil în această zonă a municipiului Chișinău și cunosc foarte bine problemele suburbiilor. Din acest motiv, am decis ca la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, să candidez pentru funcția de deputat pe circumscripția 33 Durlești din partea Partidului Popular Românesc”, a anunțat Leașcenco.

Vicepreședintele PPR anunță că a primit deja listele cu semnături și a demarat procesul de strângere a semnăturilor necesare pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la alegeri.

Menționăm că în aceeași circumscripție și-au mai anunțat intenția de a candida fratele lui Andrei Năstase, anterior apropiat de Iurie Roșca, Vasile Năstase, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Tudor Deliu, și socialista Svetlana Popa.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md