13:29:21 26.04.2024
Stiri

Andrei Năstase nu ar spune NU „transfugilor” din PD. „Căutăm TOT CE ESTE MAI BUN, dar trebuie să fim atenţi cu etichetele”

Partide/Comunicate 30.08.2019 15:30 Vizualizări2425 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase nu ar spune NU „transfugilor” din PD. „Căutăm TOT CE ESTE MAI BUN, dar trebuie să fim atenţi cu etichetele”


Președintele PPDA, Andrei Năstase, nu exclude ca pe listele formațiunii sale să se regăsească și foști primari sau consilieri ai PD. Politicianul afirmă că foarte mulți aleși locali ar fi fost impuși să semneze diferite declarații critice la adresa PPDA și PAS, atunci când PD se afla la guvernare.

„Căutăm tot ce este mai bun, dar trebuie să fim atenţi cu etichetele. Am văzut cum foarte mulţi dintre ei au fost puşi sa semneze o scrisoare. Mulţi dintre ei au fost nevoiţi, supuşi, dacă vreţi terorizaţi. Trebuie să facem diferenţa dintre cei care au făcut-o cu bună ştiinţă, cu anumite interese meschine, şi alţii care au făcut-o fiind supuşi la anumite presiuni”, a declarat Năstase la emisiunea „Punctul pe azi”, de la TVR Moldova.

Totuși, ministrul Afacerilor Interne spune că PPDA va încerca să propună la alegerile locale oameni onești, care nu au avut tangență cu fosta guvernare PD.

„În prim plan trebuie găsite persoane oneste care au rezistat acestui regim şi nu care s-au făcut părtaşi ai acestui regim”, a spus Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md