13:00:06 26.04.2024
Stiri

Socialiștii CONTRAATACĂ: „Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari şi alți şefuşori pe NĂNĂŞI, CUMĂTRI, CONCUBINE, FOSTE SOȚII nu a ştirbit deloc din imaginea acestor instituții?”

Politică 20.08.2019 10:00 Vizualizări2609 Autor: Ziarul National
Socialiștii CONTRAATACĂ: „Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari şi alți şefuşori pe NĂNĂŞI, CUMĂTRI, CONCUBINE, FOSTE SOȚII nu a ştirbit deloc din imaginea acestor instituții?” facebook


Reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) sunt deranjați de declarațiile făcute de partenerii de alianță din Blocul „ACUM”, după ce socialistul Vladimir Țurcan a fost votat președinte al Curții Constituționale. Deputatul socialist Vasile Bolea le amintește celor de la „ACUM” că PSRM a votat pentru Guvernul Sandu, iar ulterior în diferite funcții ar fi fost numiți în diferite funcții „nănăşi, cumătri, concubine, foste soții”.

„Desemnarea unui exponent al PSRM .... este un lucru grav, care știrbește și mai mult încrederea în instituție. Nu am înțeles etichetările unor colegi. Interesant, dar când toți 35 de exponenți ai PSRM au votat pentru investirea Guvernului, acest fapt nu a fost unul grav, ştirbind şi mai mult încrederea în instituție? Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari şi alți şefuşori pe nănăşi, cumătri, concubine, foste soții nu a ştirbit deloc din imaginea acestor instituții?”, îi întreabă Bolea pe cei din „ACUM”.

Acesta spune că nu se consideră lepros, bolnav de rabie, gripă aviară sau alte maladii transmisibile, pentru că face parte din PSRM.

CITIȚI și Maia Sandu, despre votarea lui Vladimir Țurcan în fruntea CC: „Nu putem permite ca procesul de DEZOLIGARHIZARE să se sfârșească cu preluarea controlului de către o altă forță politică. Ne rezervăm dreptul să acționăm în consecință”

„Sunt mândru că fac parte din marea familie a socialiştilor, o echipă unită, consolidată şi profesionistă. Am deplină încredere în profesionalismul actualei componențe a Curții Constituționale. Am încrederea că judecătorii CC, numiți recent, vor da dovadă de caracter, corectitudine şi se vor supune doar Constituției.

În ceea ce ține de alegerea în calitate de preşedinte al CC a domnului Vladimir Țurcan, consider că este un bun profesionist, cu o experiență bogată care, prin prestația sa, va întoarce încrederea cetățenilor în această importantă instituție din statul nostru.

Cei ce au emoții şi nu pot să le stăpânească le recomand să privească vreun serial, a la Санtа Барбара, Рабыня Изаура sau altele. Acolo puteți da frâu emoțiilor”, a conchis Bolea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md