23:58:12 26.04.2024
Stiri

Un tânăr venit din Rusia în vacanță la bunica sa din Edineț, ÎNJUNGHIAT de un prieten din copilărie. Acesta nu a mai putut fi salvat

Social 08.08.2019 15:00 Vizualizări2732 Autor: Ziarul National
Un tânăr venit din Rusia în vacanță la bunica sa din Edineț, ÎNJUNGHIAT de un prieten din copilărie. Acesta nu a mai putut fi salvat


Un tânăr a murit, după ce a venit în ospeție la un prieten ca să-l scoată la plimbare în oraș. Între cei doi amici s-a iscat o ceartă, după care s-a trecut la pumni și la cuțit. Tragedia a avut loc noaptea trecută în casa suspectului din orașul Edineț.

Potrivit Poliției, un tânăr de 25 de ani, venit din Federața Rusă în vacanță la bunica sa din orașul Edineț, a decis să-i facă o vizită unui prieten din copilărie. Sosit acasă la suspect, între cei doi s-a iscat o ceartă. Tânărul l-a înjunghiat pe prietenul său, iar medicii din Edineț nu l-au putut salva.

Ofițerul de presă al IP Edineț, Eugenia Molceanov, a declarat pentru Deschide.MD că tânărul de 25 de ani a fost găsit în casa prietenului său zăcând la podea. Acesta avea mai multe tăieturi, inclusiv la cutia toracică.

Molceanov a precizat că polițiștii sosiți la fața locului nu au putut lua declarații de la victimă, deoarece se afla în stare de șoc. La scurt timp a sosit ambulanța, care a transportat victima la Spitalul orășenesc pentru acordarea ajutorului medical. Concomitent, polițiștii au stabilit că suspectul, un tânăr de aceeași vârstă cu victima, locuia de unul singur în casa părintească, deoarece părinții se află, temporar, la muncă în municipiul Chișinău.

Victima a venit acum o săptămână din Federația Rusă și câteva nopți a fost găzduit de prietenul său care i-a luat viața.

„Din declarațiile suspectului, s-a stabilit că, la 7 august, pe la miezul nopții, tânărul a venit la el în ospeție și era în stare de ebrietate. Între aceștia s-a iscat un conflict din motiv că gazda nu a dorit să-i asigure companie la o plimbare în oraș. Intrând în casă, tânărul a fost atacat din spate cu pumnii de către camaradul său. Ulterior, aceștia s-au luat la pumni, iar tânărul care venit în ospeție a început să sugrume gazda. Ulterior, suspectul, după ce a scăpat din mâinile prietenului său, a luat de pe perete un cuțit ornamental cu care i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea toracică. După ce a văzut că acesta a căzut la podea însângerat, imediat a solicitat intervenția unei ambulanțe. Deoarece timp de 20 de minute ambulanța nu sosise, tânărul s-a pornit la sediul serviciului de Urgență, care este amplasat în nemijlocita vecinătate. Din nefericire, câteva ore mai târziu, 2:00, medicii de serviciu au constat decesul tânărului venit din Federația Rusă”, a spus Molceanov.

Poliția a intentat dosar penal pentru omor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md