10:36:25 26.04.2024
Stiri

FOTO // Primăria Chișinău a așternut ASFALT pe strada unde e localizată casa președintelui Dodon. Costul lucrărilor este de aproape un MILION de lei

Social 02.08.2019 13:20 Vizualizări3816 Autor: Ziarul National
FOTO // Primăria Chișinău a așternut ASFALT pe strada unde e localizată casa președintelui Dodon. Costul lucrărilor este de aproape un MILION de lei


Străzile Alexandru Xenopol și Vasile Coroban din sectorul Buiucani al capitalei au fost reabilitate capital. Lucrările au început acum două săptămâni, iar autoritățile locale au anunțat astăzi că acestea au fost finalizate.

Întâmplător sau nu, dar pe strada A. Xenopol este localizată casa președintelui Igor Dodon. Mai mult, muncitorii de la Î.M. „Exdrupo” ne-au spus că drumul ar fi fost reparat anume pentru că este casa președintelui acolo: „De pe strada Xenopol se poate ajunge la casa președintelui, iar de pe Coroban ieși. Poate fi și invers, pentru că cele două străzi reparate sunt legate una de alta”.

Primăria Chișinău afirmă că suprafața renovată constituie 1 500 de metri pătrați, iar costul lucrărilor este de cca 900 de mii de lei.

Totuși, municipalitatea lasă se înțeleagă că reabilitarea capitală a celor două străzi nu are nicio legătură cu faptul că în zona este casa președintelui Igor Dodon.

„Intervențiile pe str. V. Coroban și str. A. Xenopol se înscriu în Programul municipal de întreținere a străzilor și au fost îndeplinite de Î.M. „Exdrupo””, subliniază Primăria.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md