22:41:07 26.04.2024
Stiri

Ion Sturza anunță statul în care s-ar afla Vlad Plahotniuc: „În gura... leului”

Politică 24.06.2019 13:31 Vizualizări8414 Autor: Ziarul National
Ion Sturza anunță statul în care s-ar afla Vlad Plahotniuc: „În gura... leului”


Fostul premier Ion Sturza susține că a aflat, din surse demne de încredere, unde s-ar afla fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Acesta consideră că Plahotniuc s-a dus „în gura leului”.

„Fuga în gura... leului! Din surse demne de încredere am aflat că domnul Plahotniuc s-ar află în SUA. Interesant... Acum se „lucrează" cu el. Să nu se creeze impresia că acceptul de a părăsi scena politică din Republica Moldova, gestul cu mutarea Ambasadei la Ierusalim și semnarea contractului de vânzare a fostului Stadion Republican i-au „îmbunat” pe americani. Nu, ei folosesc și trimit mai departe „по етапу". Unde anume, vom vedea. Cert este că opinia publică din Republica Moldova este în drept să afle de la Ambasada SUA la Chișinău dacă cetățeanul respectiv este în siguranță în America”, a scris Sturza pe Facebook.

Sturza mai crede că anunțul de astăzi al lui Plahotniuc privind „retragerea" de la conducerea PD se poate citi astfel: „Pa, dragi camarazi, sunteți pe cont propriu, bani nu-s, dar voi țineți-vă... Domnul Diacov, ai culoar liber de a avea grijă de activiști”.

Menționăm că Vlad Plahotniuc ar fi plecat în R. Moldova în ziua în care Partidul Democrat a anunțat că merge în opoziție, adică pe 14 iunie curent. Acesta a scris ulterior pe Facebook că are nevoie de o pauză pentru a-și securiza familia.

Noul ministru de Interne, Andrei Năstase, a declarat că acesta ar fi plecat prin regiunea transnistreană în Ucraina de unde ar fi luat un avion spre Londra. Totuși, încrisuri oficiale despre faptul că Vlad Plahotniuc a părăsit R. Moldova nu ar exista.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md