01:29:28 27.04.2024
Stiri

UTIL // Cum să scapi de cearcăne în doar 10 minute

Știri 19.06.2019 07:28 Vizualizări1631 Autor: Ziarul National


UTIL // Cum să scapi de cearcăne în doar 10 minute
Din ce în ce mai mult petrecem mai multe ore în faţa calculatorului şi a ecranelor telefoanelor mobile, iar asta nu o spunem noi, ci statisticile. De cele mai multe ori, acest obicei ne oboseşte privirea şi ne afectează sănătatea şi aspectul pielii din jurul ochilor. De la un an la altul putem observa cum cearcănele se adâncesc, iar produsele din comerţ nu pot combate acest efect. Soluţia? Medicul estetician.

Din fericire, pentru că ştiinţa medicală avansează rapid, în prezent ne putem bucura de numeroase metode minim invazive cu rezultate excepţionale. Medicul estetician Iancu Morad explică în ce mod putem atenua rapid, în doar 10 minute, cearcănele adânci care nu dispar nici după un somn odihnitor.

Foarte mulţi oameni, indiferent de vârstă, se confruntă cu această problemă. Fie că cearcănele sunt ereditare, fie datorate înaintării în vârstă, soluţia este de a umple volumul pierdut cu acid hialuronic. În acest mod, faţa se întinde şi se garantează astfel o reîntinerire de cel puţin 7-8 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Procedura de augmentare cu acid hialuronic este nedureroasă, nu implică riscuri şi are rezultate spectaculoase, vizibile imediat.

Folosim acid hialuronic, aceasta fiind o substanţă naturală care se găseşte în corp. Riscul de complicaţii este foarte scăzut. Este însă important şi recomandat să apelaţi de fiecare dată la un medic cu experienţă. Tratamentul se desfăşoară sub anestezie minimă. Folosim foarte puţin anestezic care este premixat în acidul hialuronic. Se foloseşte un ac puţin mai lat, astfel încât trauma ţesutului este minimă. Procedura este una rapidă, nu durează mai mult de 10 minute, iar rezultatul este vizibil imediat”, explica medicul estetician.

Efectul acestei intervenţii este de lungă durată, acidul hialuronic injectat urmând a fi resorbit de organism într-o perioadă de până la 10 luni.

Rezultatul se menţine în jur de 8-10 luni, dar această perioadă poate să difere de la o persoană la alta, în funcţie de organism”, adaugă specialistul.

Sursa: csid.ro

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md