12:38:29 26.04.2024
Stiri

Cât ar putea ține majoritatea dintre „ACUM” și PSRM. Răspunsurile oferite de Năstase și Dodon: „Dacă vor fi divergențe, le-am spus să nu fure deputați, dar să meargă la anticipate. În politică nu sunt prieteni, ci interese comune”

Politică 13.06.2019 10:00 Vizualizări2896 Autor: Ziarul National
Cât ar putea ține majoritatea dintre „ACUM” și PSRM. Răspunsurile oferite de Năstase și Dodon: „Dacă vor fi divergențe, le-am spus să nu fure deputați, dar să meargă la anticipate. În politică nu sunt prieteni, ci interese comune” facebook


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, ministru al Afacerilor Interne și vicepremier în Guvernul Sandu, susține că înțelegerea la care Blocul „ACUM” a ajuns cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova pentru a guverna împreună republica „va dura până când țara va fi scăpată de mafie”.

„Ei sunt cu partidul lor, noi cu al nostru, dacă am făcut coaliție nu înseamnă că suntem un partid… Înțelegerea cu PSRM va dura până când vom scăpa de mafie. Dacă reușim să eliberăm țara și instituțiile statului, putem într-o bună zi să mergem la anticipate, să ne batem cu programe reale”, a declarat Andrei Năstase la în cadrul unei emisiuni televizate, transmite IPN.

La rândul său, președintele Igor Dodon, lider neformal al PSRM, afirmă că în politică nu sunt prieteni, ci interese comune. „Eu îmi doresc că acest guvern să aibă un mandat de patru ani. Dacă nu vor putea, iar divergențele vor fi mari... Eu le-am recomandat să nu încerce să fure deputați, dar să meargă la alegeri anticipate conform unui sistem electoral nou. Preocuparea noastră este să numim data alegerilor locale.

Cei de la PD încearcă să ne certe. Tot scot declarații făcute anterior de Maia Sandu împotriva mea, eu împotriva lor... Degeaba încercați. Noi avem o comunicare bună. Ieri-dimineață m-am întâlnit cu Zinaida Greceanîi, Maia Sandu și Andrei Năstase. După-amiază ne-am mai întâlnit o dată. De două ori pe zi ne întâlnim”, a spus ieri-seară Igor Dodon, la o emisiune de la postul public de televiziune.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md