01:29:43 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Pavel Filip, după ședința convocată la Guvern: „În timp ce unii se joacă de-a guvernul, noi trebuie să ne facem datoria”

Politică 11.06.2019 14:27 Vizualizări1644 Autor: Ziarul National
VIDEO // Pavel Filip, după ședința convocată la Guvern: „În timp ce unii se joacă de-a guvernul, noi trebuie să ne facem datoria”


UPDATE // Pavel Filip a îndemnat angajații instituțiilor de stat, în cadrul ședinței pentru situații excepționale, să acționeze în conformitate cu legea. De asemenea, acesta a menționat că „în timp ce unii se joacă de-a guvernul, noi trebuie să ne facem datoria”, referindu-se la Executivul condus de Maia Sandu.

„Din punctul meu de vedere este important să asigurăm, așa cum vă spuneam și anterior, funcționarea instituțiilor și să avem un guvern în exercițiu și buna desfășurarea a activităților curente.

Deși avem un grup de oameni care sau numit în diferite funcții, fără să aibă temei, în cazul când se întâmplă ceva sau apare o situație de criză, aceste persoane nu-și vor asuma responsabilitatea”, a spus Filip.

Sursa citată a subliniat că „ne place sau nu, noi trebuie să respectăm legea și în primul rând Constituția R. Moldova.

„Dacă am pleca de la posturile noastre ar însemna, în primul rând, să încălcăm legea. De aceea noi trebuie să ne facem datoria acolo unde suntem până va fi identificată o soluție. Știu că la adresa mea, a Guvernului, s-au adunat multe procese verbale ale evaluărilor consecințelor ploilor abundente din ultima perioadă. În unele raioane evaluările încă continuă, însă oamenii nu ar trebui să sufere din cauza show-urilor de pe scena politică. În timp ce unii se joacă de-a guvernul, noi trebuie să ne facem datoria”, a conchis Pavel Filip.


Guvernul condus de pavel Filip a convocat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, în legătură cu „consecințele precipitațiilor abundente din ultima perioadă”.

La ședință, în cadrul căreia vor fi alocate mijloace financiare localităților care au avut de suferit de pe urma intemperiei, sunt prezenți toți membri ai Cabinetului de Miniștri condus de Filip.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md