01:03:04 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Pavel Filip NU recunoaște ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament: „Nu mor caii când vor câinii. Noi nu vom accepta să ne vindem țara”; Candu: „Căutăm soluții juridice pentru sancționarea așa-zisului președinte Dodon”

Politică 08.06.2019 23:52 Vizualizări2212 Autor: Ziarul National
VIDEO // Pavel Filip NU recunoaște ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament: „Nu mor caii când vor câinii. Noi nu vom accepta să ne vindem țara”; Candu: „Căutăm soluții juridice pentru sancționarea așa-zisului președinte Dodon”


„Tot ce s-a întâmplat astăzi este un spectacol de prost gust, o ieșire disperată, care întrunește toate elementele uzurpării puterii în stat”. Așa a comentat Pavel Filip tot ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, inclusiv alegerea Zinaidei Greceanîi în funcția de președinte a Parlamentului și a Maiei Sandu în cea de premier.

Potrivit lui Filip, situația este „foarte gravă”: „Mă miră totuși că unii se prefac că nu observă gravitatea situației, în special pe un așa-numit „președinte” care reprezintă interesele altui stat”.

Acesta s-a referit și la faptul că președintele Dodon primește lunar din Federația Rusă „în jur de 1 000 000 de dolari” pentru finanțarea PSRM.

Filip a ținut să transmită și un mesaj celor care ar fi uzurpat puterea în stat.

„Nu mor caii când vor câinii. Partidul Democrat este o formațiune puternică, care are un lider puternic. Nu suntem perfecți, dar pentru noi există linii roșii. Nici președintele partidului Vlad Plahotniuc, nici noi nu vom accepta să ne vindem țara și să ne trădăm cetățenii”, a mai adăugat acesta, făcând referire la propunerea lui Dodon către PD privind federalizarea R. Moldova.

La rândul său, vicepreședintele PD, Andrian Candu, a declarat în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV București că actualmente sunt identificate „soluții juridice” pentru ca președintele Igor Dodon să fie sancționat. Acesta a mai adăugat că PSRM a fost finanțat din exterior, iar asta denotă că rezultatele alegerile din 24 februarie au fost influențate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md