22:01:48 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu, către structurile de forță: „Nu îndepliniți ordinele ilegale ale unui om care și-a ieșit din minți. Vă ordon să vă faceți datoria față de țară”

Politică 09.06.2019 12:05 Vizualizări1509 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu, către structurile de forță: „Nu îndepliniți ordinele ilegale ale unui om care și-a ieșit din minți. Vă ordon să vă faceți datoria față de țară”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, aleasă ieri în funcția de premier de către 61 de deputați socialiști și ai Blocului „ACUM”, le solicită polițiștilor, carabinierilor și trupelor speciale să asigure „tranziția pașnică a puterii”.

„Ieri a fost constituită o majoritate parlamentară și a fost învestit un guvern care reprezintă puterea legitimă în R. Moldova, sprijinit de majoritatea cetățenilor și partenerii npștri externi”, a declarat Maia Sandu astăzi la Parlament.

Primi-ministra le-a cerut conducătorilor Poliției „să nu îndeplinească ordinele ilegale ale lui Vlad Plahotniuc, un om care și-a ieșit din minți”.

„Noi nu am venit să ne răzbunăm, pentru răfuieli politice. Am venit să facem dreptate cetățenilor”, a spus politicana, asigurându-i pe oamenii legii că „nimeni nu va avea de suferit” și că „locurile Dvs. de muncă sunt protejate”.

„Eliberați instituțiile de stat, pentru ca noul Guvern să-și poată începe activitatea. Vă ordon să vă faceți datoria față de țară”, a îndemnat Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md