17:12:51 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Reprezentanții PSRM nu au venit la ÎNTÂLNIREA fixată de Blocul „ACUM”

Politică 07.06.2019 09:25 Vizualizări1222 Autor: Ziarul National
VIDEO // Reprezentanții PSRM nu au venit la ÎNTÂLNIREA fixată de Blocul „ACUM”


Întrevederea dintre Blocul „ACUM” și PSRM, fixată pentru astăzi la ora 8.30, nu a avut loc deocamdată. Acest lucru a fost confirmat pentru Ziarul NAȚIONAL de către vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari.

Acesta a precizat că, deocamdată, „este liniște” la Parlament.

De menționat că liderii Blocului „ACUM”, Andrei Năstase și Mai Sandu, și-au exprimat ieri speranța că negociatorii PSRM vor veni astăzi, la ora 8.30, la întâlnirea de la la Parlament, în cadrul căreia urmează să fie discutate detaliile unei viitoare colaborări.

O întâlnire similară a fost fixată și pentru ziua de ieri, tot la 8.30, însă socialiștii nu au venit. „I-am așteptat azi-dimineață (ieri-dimineață) la Parlament. Nu au venit. M-am sculat mai dimineață să mă duc să mă întâlnesc, dar degeaba. Am stat opt oameni și am așteptat. Aș fi dormit cu jumătate de oră mai mult”, a declarat ieri Năstase.

Amintim că reprezentanții PSRM a anunțat ieri-seară că nu se vor întâlni cu cei din Blocului „ACUM” pentru a continua discuţiile în vederea formalizării unei majorităţi parlamentare până în momentul în care cele două formaţiuni nu vor avea „o poziţie comună”.

„La momentul de față, vedem că pozițiile componentelor blocului „ACUM” cu privire la cerințele înaintate de PSRM sunt diferite. Suntem în așteptarea unei poziții comune a PAS și DA. În funcție de răspunsul Blocului „ACUM” vom veni și noi cu un răspuns clar referitor la întrevedere și oră”, a comunicat socialistul Ion Ceban, unul dintre negociatorii PSRM.

Astăzi socialiștii au convocat ședința Consiliului Republican pentru a adopta o decizie finală vizavi de crearea unei coaliții de guvernare cu „ACUM”, PD sau vor merge la alegeri anticipate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md