03:36:08 27.04.2024
Stiri

Ghimpu: „Mai bine să MURIȚI politic voi, cei din „ACUM”, dacă doriți atât de mult să fim „SALVAȚI ” de cei, care „eliberându-ne”, ne-au omorât buneii, părinții și frații. Aduceți MOARTEA din nou pe acest pământ...”

Politică 05.06.2019 13:19 Vizualizări2342 Autor: Ziarul National
Ghimpu: „Mai bine să MURIȚI politic voi, cei din „ACUM”, dacă doriți atât de mult să fim „SALVAȚI ” de cei, care „eliberându-ne”, ne-au omorât buneii, părinții și frații. Aduceți MOARTEA din nou pe acest pământ...”


Fostul președinte interimar, Mihai Ghimpu, este categoric împotriva unei coaliții dintre Blocul „ACUM” și PSRM, deoarece, într-un asemenea caz, Federația Rusă ar fi în capul mesei în R. Moldova.

„Mă adresez acum, după întâlnirile lui Andrei Năstase și Maia Sandu cu rusul Kozak, foștilor votanți și simpatizanți ai PL: ați schimbat, stimabililor, PL pe blocul „ACUM”... ACUM „pupați” ursul, poate așa o să înțelegeți odată și odată că Țara și NAȚIUNEA se iubesc cu capul și nu cu inima, iar în politică nu poate fi loc de hoție sau de reglări de conturi personale, pentru că în felul acesta este pus în pericol prezentul și viitorul cetățenilor”, a scris acesta la miez de noapte pe Facebook.

Ghimpu susține că nu poți avea încredere în ruși, deoarece aproape 200 de ani „ne-au umilit și subjugat, până n-a rămas aproape nimic din sângele nostru în mulți urmași de-ai lui Ștefan cel Mare”.

„Să uiți ce-a spus Ștefan cel Mare și Sfânt privitor la „ajutorul” rușilor și să te așezi la o masă cu mercenarii politici ai Kremlinului, cerșind funcția președintelui de Parlament, înseamnă că ești mai mult decât un om slab de cap, ci un trădător de Neam și Țară. Mai bine să muriți politic voi, cei din „ACUM”, dacă doriți atât de mult să fim „SALVAȚI” de cei, care „eliberându-ne”, ne-au omorât buneii, părinții și frații, altfel aduceți moartea din nou pe acest pământ...”, a adăugat liberalul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md