09:29:14 10.05.2024
Stiri

Socialistul Țîrdea NU are încredere că Năstase își va da DEMISIA din funcția de spicher în favoarea Zinaidei Greceanîi. Comparația făcută de acesta după ce „ACUM” a cerut funcția pentru trei zile

Politică 05.06.2019 16:19 Vizualizări1142 Autor: Ziarul National
Socialistul Țîrdea NU are încredere că Năstase își va da DEMISIA din funcția de spicher în favoarea Zinaidei Greceanîi. Comparația făcută de acesta după ce „ACUM” a cerut funcția pentru trei zile facebook


Deputatul socialist Bogdan Țîrdea nu crede că liderul PPDA, Andrei Năstase, odată ales în funcția de președinte al Parlamentului, va dori să-și dea demisia peste trei zile, după aprobarea așa-zisului pachet de legi antioligarhice.

Potrivit lui Țîrdea, Năstase ar putea lesne să se răzgândească. „Este bine că „ACUM” a decis să discutăm, dar sunt șocat că ei insistă în continuare ca spicherul, premierul și întreg Guvernul să fie al lor. Peste trei zile, chipurile, Năstase își va da demisia și astfel va fi votată Zinaida Greceanîi. Dar dacă Andrei Năstase se va răzgândi? Motive va găsi: „PSRM este cu Plahotniuc, că nu are dreptul moral să cedeze această funcție oligarhului… Că nu vom fi iertați de soțiile și amantele noastre””, a scris Țîrdea pe Facebook.

Citește și: Adjunctul lui Năstase cere de la PSRM funcția de SPICHER pentru DOUĂ ZILE. Acesta îi acuză pe socialiști că au lansat astăzi o „MINCIUNĂ crasă”

În același context, Țîrdea a făcut o comparație: „Blocul „ACUM” poate fi asemuit unui șofer de cursă lungă. În drum spre casă vine în ospeție și vă face o „propunere”. Chipurile, îmi dați pentru o noapte fiica, iar eu promit să mă căsătoresc cu ea peste trei zile. Cum vă pare o asemenea propunere și ce ați face în acest caz? Domnilor, poate e timpul să încetați cu aceste spectacole ieftine? Poate e timpul să vă apucați de lucru”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md