14:30:58 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Juratul de la „Românii au Talent”, Florin Călinescu, îl SPRIJINĂ pe unionistul George Simion la europarlamentare

Știri 24.05.2019 16:19 Vizualizări1842 Autor: Ziarul National
VIDEO // Juratul de la „Românii au Talent”, Florin Călinescu, îl SPRIJINĂ pe unionistul George Simion la europarlamentare captură


Florin Călinescu, actor român de teatru și film și realizator de emisiuni televizate, îl susține pe George Simion candidat independent la alegerile europarlamentare.

În cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook, juratul de la „Românii au Talent”, alături de Simion, a declarat public că opțiunea lui de duminică este George Simion.

„Aceasta este opțiunea mea pentru duminică. În cheamă George Simion și îl găsiți pe poziția 15 pe buletinul de vot. Nu sunt în slujba nimănui, nu sunt plătit de nimeni și nu agreez, în momentul de față, nicio grupare politică din cele existente. Da, mă duc la vot și o să-l votez pe George Simion”, a declarat Florin Călinescu. .

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune.

George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md