10:15:20 10.05.2024
Stiri

Năstase NU acceptă faptul că este „INAMIC AL PRESEI”: „Există un soi de indivizi, care vor să arate că-s echidistanți”

Politică 24.05.2019 17:30 Vizualizări1102 Autor: Ziarul National
Năstase NU acceptă faptul că este „INAMIC AL PRESEI”: „Există un soi de indivizi, care vor să arate că-s echidistanți” captură


Liderul PPDA, Andrei Năstase, unul dintre politicienii care au nimerit la 3 mai curent pe panoul „Inamicii presei”, nu poate digera acest lucru nici la câteva săptămâni de la consumarea evenimentului. Acesta crede că a nimerit pe nedrept pe panoul Centrului pentru Jurnalism Independent și al Asociației Presei Independente, numindu-i pe conducătorii acestor ONG-uri de media – „indivizi care vor să arate că-s echidistanți”.

„Pe cât de independentă este presa din R. Moldova, atât de independenți sunt și cei care pretind că sunt independenți. Eu am ajuns acolo (pe panoul „Inamicii presei”) pentru un eveniment care s-a produs la o conferință de presă. La acel eveniment i-am luat microfonul unei jurnaliste de la Prime TV și i-am cerut să se prezinte. Atât! Acesta este episodul pentru care eu am ajuns să fiu pus pe panou. Vorbim despre mine, cel care am susținut presa. Eu sunt prietenul presei, doar că în R. Moldova există un soi de indivizi, care vor să arate că-s echidistanți”, a declarat Năstase în cadrul unei emisiuni de la TVC 21.

Citește și: VIDEO // Andrei Năstase se numără printre „INAMICII PRESEI” din R. Moldova. Acesta crede că NU a greșit cu nimic în fața jurnaliștilor

Acesta s-a jeluit că în ultimi ani a fost supus unui „linșaj mediatic” și din acest motiv a apărut uneori în fața oamenilor iritat.

Citește și: OPINIE // Despre ȚAMBAL, justiție și jurnalism. N-ai voie să-l critici pe Năstase, că devii omul oligarhului

De asemenea, Năstase este nemulțumit de faptul că psihologii, care i-a făcut portretul psihologic, au spus că este leneș.

Citește și: ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lui Andrei Năstase: „Îi place să fie admirat, lăudat și aplaudat, activ și vanitos”; „Răzbunător, poate depăși chiar normele moralității pentru a pedepsi”

„Ei au ajuns să ia DEX-ul și să scoată de acolo cele mai urâte cuvinte și să mi le atribuie mie. Știți ce m-a deranjat în acea mizerie la adresa mea? Atunci când mi-au spus că sunt lenos. Iată eu niciodată nu o să-mi permit să spun despre dvs. un neadevăr, nu o să-mi permit niciodată să spun un neadevăr în ceea ce-l privește pe Plahotniuc. Știți de ce? Pentru că nu mi-ar plăcea ca despre mine să se spună neadevăruri”, a adăugat Năstase.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md