23:02:26 08.05.2024
Stiri

REACȚIA lui Năstase, după ce Dodon i-a transmis să nu mai „VISEZE” la funcția de SPICHER: „Nu-mi doresc nimic pentru mine, totul pentru țară”

Politică 19.04.2019 16:10 Vizualizări3398 Autor: Ziarul National
REACȚIA lui Năstase, după ce Dodon i-a transmis să nu mai „VISEZE” la funcția de SPICHER: „Nu-mi doresc nimic pentru mine, totul pentru țară” deschide.md


Președintele fracțiunii Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a reacționat după ce președintele Igor Dodon i-a transmis, în cadrul unei emisiuni televiziate, să nu mai viseze la funcția de președinte a Parlamentului, deoarece aceasta este rezervată Zinaidei Grecianîi.

„Pentru el, țara deja nu mai este capturată, iar dezoligarhizarea țării se rezumă la neadmiterea în funcția de spicher a reprezentantului „ACUM”, în realitate un mijloc perfid și cinic de a bloca activitatea Parlamentului și votarea actelor normative de eliberare a instituțiilor statului de sub controlul lui Plahotniuc. Dodon cunoaște foarte bine că eu, personal, nu am nevoie de această funcție pentru mine”, a scris Năstase pe Facebook.

Citește și: Dodon, MESAJ TRANŞANT pentru Năstase: „Nici să nu viseze. Să se înţeleagă cu Maia Sandu”

Acesta a mai adăugat că este un „visător”. „Sunt un om care visez, doar că nu la funcții trecătoare, ci la libertatea acestui popor. Visez la o dimineață în care Moldova ar fi liberă de Plahotniuc. Să fie clar pentru toată lumea - nu-mi doresc nimic pentru mine, totul pentru țară, așa cum spunea președintele John F. Kennedy. Toate declarațiile scandaloase ale lui Igor Dodon urmăresc un singur scop și anume să zădărnicească orice posibil dialog dintre deputații „ACUM” și cei din PSRM în vederea demontării actualului regim. Dodon ar trebui să înceteze să-și mai bată joc de țară și de oamenii ei! Blocul „ACUM” nu vrea funcții. Liderii săi vor dreptate pentru oameni!”, a spus acesta.

Năstase i-a adresat o invitație lui Dodon la o dezbatere publică, pentru „a lămuri lucrurile”: „Sunt multe lucruri de spus, iată de ce vin, pe această cale, cu o invitație pentru președintele Dodon de a participa la o dezbatere publică televizată în timpul cel mai apropiat pentru a lămuri lucrurile și a înțelege, împreună cu alegătorii noștri, de ce nu începe la modul real procesul de dezoligarhizare a țării”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md