20:09:23 26.04.2024
Stiri

Caz INCREDIBIL! Şase elevi au fost DROGAŢI şi internaţi cu HALUCINAŢII. Toţi au rămas ŞOCAŢI când au aflat cine a adus drogurile la şcoală

Știri 18.04.2019 19:32 Vizualizări1396 Autor: Ziarul National


Caz INCREDIBIL! Şase elevi au fost DROGAŢI şi internaţi cu HALUCINAŢII. Toţi au rămas ŞOCAŢI când au aflat cine a adus drogurile la şcoală

Şase elevi adolescenţi de la o şcoală din Londra au fost internaţi în spital cu halucinaţii puternice, după ce o colegă mai mare le-a oferit prăjituri cu marijuana. Cazul a fost făcut public după ce profesorii au chemat poliţia şi ambulanţa.

Tânăra care a adus drogurile la şcoală se numără şi ea printre elevii internaţi. În spital, ea a declarat în faţa oamenilor legii că a gătit prăjiturile acasă şi a dorit să le împartă cu colegii mai mici în timpul prânzului, în speranţa că o să fie „distractiv” să-şi vadă colegii drogaţi.

„Prăjiturile erau pline de droguri, conţineau echivalentul a şase ţigări rulate pline de marijuana. Copiii halucinau puternic. Profesorii au realizat că ceva nu este bine şi i-au luat la întrebări pe elevi. Ei le-au spus că au mâncat prăjituri cu droguri. Un alt profesor a sunat la urgenţe şi o mulţime de ambulanţe şi maşini de poliţie au sosit la faţa locului. Din fericire, s-a intervenit la timp şi niciun copil nu a avut de suferit”, a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit Daily Mail.

Acum adolescenta este anchetată de poliţie, având în vedere că marijuana este un drog ilegal în Marea Britanie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md